7 aprilie 2016 Comentarii 0

1 iunie, Ziua Copilului, ar putea deveni zi nelucrătoare

1 iunie, Ziua Copilului, ar putea deveni zi nelucrătoare

Mai mulţi parlamentari de la toate formaţiunile politice au semnat o propunere legislativă care instituie ziua de 1 iunie, când se sărbătoreşte Ziua Copilului, ca zi liberă.

Potrivit News.ro, aceștia au motivat iniţiativa prin faptul că ”timpul scurt petrecut de părinţi cu copiii lor şi lipsa de la evenimentele şi serbările organizate cu această ocazie afectează în mod negativ evoluţia copiilor şi dezvoltarea lor în societate”.

Propunerea legislativă, iniţiată de senatoarea UDMR Rozalia Biro şi deputatul PNL Claudia Boghicevici, a fost semnată de 61 de deputaţi şi senatori de la toate partidele reprezentante în Parlament şi îşi propune modificarea articolului 139 din Legea 53/2003, Codul Muncii.

”Românii petrec foarte mult timp la serviciu şi au puţine zile pe care le dedică copiilor, în mod exclusiv. Luând toate aceste date în considerare, considerăm că, de 1 iunie, Ziua Copilului, unul dintre cadourile cele mai de preţ pe care le-ar putea primi cei mici ar fi timpul şi atenţia părinţilor”, spun parlamentarii.

Post-ul 1 iunie, Ziua Copilului, ar putea deveni zi nelucrătoare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – 1 iunie, Ziua Copilului, ar putea deveni zi nelucrătoare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Lidia Buble şi-a schimbat look-ul. Fanii nu au mai văzut-o aşa până acum

Lidia Buble şi-a schimbat look-ul. Fanii nu au mai văzut-o aşa până acum – O imagine pe Lidia Buble a postat-o, astăzi, pe pagina ei de Facebook, i-a luat prin …]

Sport 0 Comentarii

Adi Mutu a slăbit 4 kg în 10 zile! Sâmbătă a jucat 60 de minute pentru ASA Tg. Mureș, în remiza cu Liberec. ”Simt că îmi lipsește vâna. O să dau mai multe goluri ca Marica, dar sper să prindem Euro amândoi!”

Adi Mutu a slăbit 4 kg în 10 zile! Sâmbătă a jucat 60 de minute pentru ASA Tg. Mureș, în remiza cu Liberec. ”Simt că îmi lipsește vâna. O să …]

Sport 0 Comentarii

Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală FIBA, al cincilea trofeu din acest sezon

Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală FIBA, al cincilea trofeu din acest sezon – Real Madrid, campioana Europei la baschet masculin, a câștigat Cupa Intercontinentală FIBA, după ce a învins …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*