20 aprilie 2016 Comentarii 0

14 reguli de viață de la Bill Gates, pe care orice tânăr ar trebui să le știe

14 reguli de viață de la Bill Gates, pe care orice tânăr ar trebui să le știe

Se spune că Gates ar fi spus aceste 14 reguli cu ocazia unui discurs pe care l-a ţinut în urmă cu câţiva ani la un liceu, iar de atunci ele circulă pe Internet, inspirând mii şi mii de tineri din jurul lumii. Iată care sunt acestea!

Sfaturile lui Bill Gates pentru tineri

“1. Viaţa e nedreaptă. Obişnuieşte-te cu asta. În medie, un tânăr obişnuit foloseşte expresia «Nu e drept» de aproximativ 8 ori pe zi. Avem înrădăcinate astfel de expresii în mintea noastră mai ales de la părinţi, dar pe măsură ce înaintăm în vârstă ne dăm seama singuri că aşa e –  Viaţa e nedreaptă.

2. În lumea reală, nimănui nu-i pasă atât de mult de respectul pe care tu îl ai pentru tine, aşa cum crezi atunci când eşti tânăr. Oamenii vor să vadă de la tine rezultate. De cele mai multe ori, când dai nas în nas cu realitatea şi vezi că nu e atât de simplu să reuşeşti ce ţi-ai propus, vei spune că «Nu e drept». Şi, din nou, ajungem la regula numărul 1.

3. Îmi pare rău, dar n-o să câştigi niciodată atât de mulţi bani cum ţi-ai imaginat în copilărie. Cel puţin nu în tinereţe. În orice caz, e foarte greu să ajungi să-ţi trăieşti visurile. Şi ajungem din nou la expresia «Nu e drept».

4. Dacă acum crezi că e greu să te descurci, cât eşti încă la liceu, stai să vezi cum va fi când vei avea un şef. Şefii nu trebuie să fie neapărat politicoşi cu tine, aşa cum sunt profesorii, şi cu siguranţă că nu te vor întreba niciodată cum te simţi.

Citeşte mai departe pe unica.ro

Post-ul 14 reguli de viață de la Bill Gates, pe care orice tânăr ar trebui să le știe apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – 14 reguli de viață de la Bill Gates, pe care orice tânăr ar trebui să le știe

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Divizionara secundă FC Baia Mare vrea să joace cu Steaua în nocturnă, dar are o imensă problemă: “S-ar putea să nu mai fie timp”

Divizionara secundă FC Baia Mare vrea să joace cu Steaua în nocturnă, dar are o imensă problemă: “S-ar putea să nu mai fie timp” – Steaua joacă la Baia Mare, …]

Sport 0 Comentarii

Nu trezi un tigru din somn! Iată ce-a pățit fratele lui mai mare / VIDEO

Nu trezi un tigru din somn! Iată ce-a pățit fratele lui mai mare / VIDEO – Dacă vrei să trezești o bestie, o faci pe riscul tău. Familia Cunningham a …]

Sport 0 Comentarii

Restricții prelungite cu 3 săptămâni pe podul vechi de la Agigea | Cum se va circula de Paște pe Litoral

Restricții prelungite cu 3 săptămâni pe podul vechi de la Agigea | Cum se va circula de Paște pe Litoral – Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*