20 aprilie 2016 Comentarii 0

14 reguli de viață de la Bill Gates, pe care orice tânăr ar trebui să le știe

14 reguli de viață de la Bill Gates, pe care orice tânăr ar trebui să le știe

Se spune că Gates ar fi spus aceste 14 reguli cu ocazia unui discurs pe care l-a ţinut în urmă cu câţiva ani la un liceu, iar de atunci ele circulă pe Internet, inspirând mii şi mii de tineri din jurul lumii. Iată care sunt acestea!

Sfaturile lui Bill Gates pentru tineri

“1. Viaţa e nedreaptă. Obişnuieşte-te cu asta. În medie, un tânăr obişnuit foloseşte expresia «Nu e drept» de aproximativ 8 ori pe zi. Avem înrădăcinate astfel de expresii în mintea noastră mai ales de la părinţi, dar pe măsură ce înaintăm în vârstă ne dăm seama singuri că aşa e –  Viaţa e nedreaptă.

2. În lumea reală, nimănui nu-i pasă atât de mult de respectul pe care tu îl ai pentru tine, aşa cum crezi atunci când eşti tânăr. Oamenii vor să vadă de la tine rezultate. De cele mai multe ori, când dai nas în nas cu realitatea şi vezi că nu e atât de simplu să reuşeşti ce ţi-ai propus, vei spune că «Nu e drept». Şi, din nou, ajungem la regula numărul 1.

3. Îmi pare rău, dar n-o să câştigi niciodată atât de mulţi bani cum ţi-ai imaginat în copilărie. Cel puţin nu în tinereţe. În orice caz, e foarte greu să ajungi să-ţi trăieşti visurile. Şi ajungem din nou la expresia «Nu e drept».

4. Dacă acum crezi că e greu să te descurci, cât eşti încă la liceu, stai să vezi cum va fi când vei avea un şef. Şefii nu trebuie să fie neapărat politicoşi cu tine, aşa cum sunt profesorii, şi cu siguranţă că nu te vor întreba niciodată cum te simţi.

Citeşte mai departe pe unica.ro

Post-ul 14 reguli de viață de la Bill Gates, pe care orice tânăr ar trebui să le știe apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – 14 reguli de viață de la Bill Gates, pe care orice tânăr ar trebui să le știe

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Elveţia elimină de la 1 iunie restricţiile pe piaţa muncii pentru cetăţenii români și bulgari

Elveţia elimină de la 1 iunie restricţiile pe piaţa muncii pentru cetăţenii români și bulgari – Elveţia va elimina, de la 1 iunie 2016, toate restricţiile pe piaţa muncii impuse …]

Sport 0 Comentarii

Budescu a marcat un gol superb în meciul de debut la Dalian Yifang / VIDEO

Budescu a marcat un gol superb în meciul de debut la Dalian Yifang / VIDEO – Constantin Budescu a marcat un gol superb în primul său meci disputat pentru echipa …]

Sport 0 Comentarii

Ionuț Botezatu, convocat la reprezentativa de rugby

Ionuț Botezatu, convocat la reprezentativa de rugby – Naționala de rugby a României se pregătește pentru cel de-al patrulea meci din Cupa Europeană a Natiunilor. ”Stejarii” vor întâlni pe 12 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*