20 aprilie 2016 Comentarii 0

5 coincidenţe stranii din istorie. De la gemenii care au dus vieţi identice, fără să se cunoască, la fraţii ucişi de acelaşi taxi

5 coincidenţe stranii din istorie. De la gemenii care au dus vieţi identice, fără să se cunoască, la fraţii ucişi de acelaşi taxi

Coincidenţe stranii sau pur şi simplu întâmplări ca oricare altele? Iată câteva dintre cele mai ciudate cazuri din istorie.

1. Doi fraţi au fost ucişi de acelaşi taxi, la un an distanţă

Un bărbat din Bermuda a fost lovit, în anul 1975, de un taxi şi a murit pe loc. La un an distanţă, şi fratele lui avea să-şi găsească sfârşitul în acelaşi fel. Culmea, şi el lovit de acelaşi taxi, condus de acelaşi şofer şi care avea în dreapta acelaşi pasager.

2. Un bebeluş a fost salvat de două ori, de aceeaşi persoană

O altă întâmplare ciudată a avut loc în Detroit, în anii 30. Atunci, un bărbat pe nume
Joseph Figlock mergea pe stradă şi s-a trezit, la un moment dat, cu un bebeluş în braţe. Copilul căzuse de la etaj şi avusese norocul să fie salvat, din întâmplare, de Joseph.

Culmea, un an mai târziu, întâmplarea s-a repetat. Acelaşi copil a căzut de la etaj, tot în braţele lui Joseph, care trecea întâmplător pe stradă.

3. Gemeni cu vieţi identice, fără să se cunoască

Povestea a doi gemeni din Ohio ar putea fi, oricând, subiectul unui film. Cei doi au fost separaţi la naştere şi adoptaţi de familii diferite, care nu se cunoşteau dar care, culmea, i-au botezat „James” pe amândoi. Iar coincidenţele abia acum aveau să înceapă.

Ambii fraţi, botezaţi James, au dovedit că au talent la tâmplărit şi la desen tehnic şi s-au căsătorit cu femei care numeau „Linda”.

Amândoi au avut câte un băiat, pe care l-au botezat „James Alan”, respectiv „James Allan” şi ambii au divorţat.

După câţiva ani, amândoi s-au căsătorit cu femei pe nume Betty şi şi-au cumpărat câini pe care i-au numit Toy. Totul, fără să ştie unul de existenţa celuilalt. Şi sfârşitul avea să le fie tot identic.

Pe când aveau 40 de ani, cei doi fraţi gemei s-au întâlnit întâmplător şi au murit, amândoi, în timp ce traversau strada, după ce au fost loviţi de un camion.

4. Câştig neaşteptat la poker

În anul 1858, Robert Fallon juca poker împreună cu mai mulţi bărbaţi şi reuşeşte să câştige o sumă fabuloasă la acea vreme: 600 de dolari. Bărbatul este însă împuşcat de cei de la masă, care erau convinşi că a trişat şi că era imposibil să aibă asemenea noroc, la joc.

În locul lui Robert Fallon, pe acelaşi scaun, ajunge un alt jucător, care a reuşit să tripleze suma de 600 de dolari. După câteva ore, a apărut şi poliţia, care auzise de moartea lui Fallon şi a cerut cei 600 de dolari câştigaţi de el să fie returnaţi familiei lui. Atunci, s-a aflat că noul jucător era chiar fiul celui ucis şi că acesta nu îşi mai văzuse părintele de şapte ani.

5. Un glonţ care şi-a ales destinatarul

În anul 1883, Henry Ziegland a încheiat relaţia cu prietena lui, iar aceasta, de disperare, s-a sinucis. Furios, fratele fetei l-a urmărit pe Ziegland, l-a împuşcat şi a fugit. Cuprins de remuşcări şi fiind convins că a comis o crimă, bărbatul s-a sinucis la scurt timp.

În realitate însă, Ziegland nu a fost omorât, deoarece glontele i-a atins doar faţa, oprindu-se într-un copac. După câţiva ani, Ziegland a decis să taie acelaşi copac, care încă mai avea glontele in el. Pentru că pomul avea dimensiuni impresionante, Ziegland a decis să îl arunce în aer cu dinamita. Acest lucru avea însă să-i aducă moartea. Explozia a propulsat glontele în capul lui Ziegland, omorându-l pe loc.

Post-ul 5 coincidenţe stranii din istorie. De la gemenii care au dus vieţi identice, fără să se cunoască, la fraţii ucişi de acelaşi taxi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – 5 coincidenţe stranii din istorie. De la gemenii care au dus vieţi identice, fără să se cunoască, la fraţii ucişi de acelaşi taxi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Golden State Warriors, la a 21-a victorie consecutivă în acest sezon

Golden State Warriors, la a 21-a victorie consecutivă în acest sezon – Echipa Golden State Warriors și-a continuat debutul perfect de sezon și a obținut cea de-a 21-a victorie în …]

Sport 0 Comentarii

Un fost pușcăriaș dezvăluie cum se fac că muncesc frații Becali la Poarta Albă! VIP-urile stau câte doi în cameră, ceilalți condamnați trăiesc în condiții inumane, năpădiți de ploșnițe

Un fost pușcăriaș dezvăluie cum se fac că muncesc frații Becali la Poarta Albă! VIP-urile stau câte doi în cameră, ceilalți condamnați trăiesc în condiții inumane, năpădiți de ploșnițe – …]

Sport 0 Comentarii

Djokovici și Cilic, adversari în semifinalele Openului Statelor Unite

Djokovici și Cilic, adversari în semifinalele Openului Statelor Unite – Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Șlem al …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*