10 mai 2016 Comentarii 0

5 lucruri în care poți fi transformat după ce mori

5 lucruri în care poți fi transformat după ce mori

În ziua de azi, din cenușa unei persoane decedate se poate face aproape orice. Iată câteva dintre cele mai surprinzătoare variante!

 

  1. Diamante

Rămășițele incinerate pot fi comprimate la o căldură extremă și metamorfozate într-una dintre cele mai valoroase pietre prețioase.

 

  1. Tatuaje

Anumiți artiști tatuatori combină cenușa cu cerneala pentru a crea desene pe piele în memoria persoanelor dragi care nu mai trăiesc.

 

  1. Viniluri

Cenușa poate fi presată astfel încât să se obțină un disc care să redea muzică.

 

  1. Artificii

Nu este nevoie decât ca rămășițele arse să fie combinate cu praf de pușcă. Numai că, în acest caz, vor fi împrăștiate în atmosferă.

 

  1. Recif de corali

Construcțiile din cenușă pot fi plasate sub apă pentru a crea noi adăposturi pentru viața marină.

 

Tu în ce ai prefera să te transformi?

 

Sursă foto: hepta.ro.

Post-ul 5 lucruri în care poți fi transformat după ce mori apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – 5 lucruri în care poți fi transformat după ce mori

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu a venit de mână cu Gabi Oprea la gala AFAN! ^Plus o prezență feminină fermecătoare i-a făcut ”marcaj” Generalului!

Anghel Iordănescu a venit de mână cu Gabi Oprea la gala AFAN! ^Plus o prezență feminină fermecătoare i-a făcut ”marcaj” Generalului! – Anghel Iordănescu n-a venit cu mâna goală la …]

Sport 0 Comentarii

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, faultează limba română: ”Iordănescu face un cuplu (!) foarte bun cu secunzii Moldovan, Isăilă și Badea!”

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, faultează limba română: ”Iordănescu face un cuplu (!) foarte bun cu secunzii Moldovan, Isăilă și Badea!” – Starostele FRF a întărit într-un mod caraghios ideea că …]

Sport 0 Comentarii

Petra Kvitova, victorioasă în duelul ceh de la Turneul Campioanelor

Petra Kvitova, victorioasă în duelul ceh de la Turneul Campioanelor – Jucătoarea ceh de tenis Petra Kvitova a învins-o pe compatrioata sa Lucie Safarova cu 7-5, 7-5, miercuri, într-un meci …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*