14 aprilie 2016 Comentarii 0

A apăsat cinci taste greșite și și-a sters toată compania

A apăsat cinci taste greșite și și-a sters toată compania

În fiecare meserie există și unele zile mai proaste, în care lucrurile o iau complet razna, însă un britanic a reușit într-o singură secundă ceva de neimaginat: și-a șters toată compania!

Compania lui Marco Marsala oferea găzduire web pentru mai multe site-uri și dacă în mor normal clienții păreau mulțumiți de el, zilele trecute lucrurile au luat o întorsătură dramatică.

În timp ce lucra, bărbatul a tastat un cod, însă a greșit câteva taste și a scris ”rm-rf”. Cu aceste cinci taste a reușit performanța de a-și șterge complet compania sa, dat și toate site-urile pentru care făcea găzduirea. Asta deoarece comanda respectivă anulează inclusiv mesajele care avertizează că operațiunea de ștergere este ireversibilă.

Degeaba a încercat acesta să caute apoi sprijin pe forumurile de specializare. Cel mai bun sfat primit a fost acesta: ”Nu ai nevoie de suport tehnic, ai nevoie de un avocat bun!”

Post-ul A apăsat cinci taste greșite și și-a sters toată compania apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A apăsat cinci taste greșite și și-a sters toată compania

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Etapa a 37-a în Spania. FC Barcelona şi Real se bat pentru titlu. Atletico, nici o şansă! / VIDEO

Etapa a 37-a în Spania. FC Barcelona şi Real se bat pentru titlu. Atletico, nici o şansă! / VIDEO – Etapa 37 Titlul în Spania se va decide în ultima …]

Sport 0 Comentarii

Sânmărtean este considerat de arabi omul-orchestră la Al Ittihad. Ce magii a mai făcut tricolorul / VIDEO

Sânmărtean este considerat de arabi omul-orchestră la Al Ittihad. Ce magii a mai făcut tricolorul / VIDEO – Lucian Sânmărtean i-a încântat din nou pe arabi. Mijlocașul tricolor de 35 …]

Sport 0 Comentarii

FRF a angajat un antrenor care a jucat într-un blat recunoscut oficial de către Mircea Sandu!

FRF a angajat un antrenor care a jucat într-un blat recunoscut oficial de către Mircea Sandu! – Mircea Sandu, fost președinte al Federației Române de Fotbal, susține că în trecut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*