A criticat multe vedete, însă Iulia Albu recunoaşte în sfârşit de ce taie şi spânzură de fiecare dată! „Nu mă tem să o recunosc”
16 aprilie 2016 Comentarii 0

A criticat multe vedete, însă Iulia Albu recunoaşte în sfârşit de ce taie şi spânzură de fiecare dată! „Nu mă tem să o recunosc”

A criticat multe vedete, însă Iulia Albu recunoaşte în sfârşit de ce taie şi spânzură de fiecare dată! „Nu mă tem să o recunosc”

De-alungul timpului, Iulia Albu şi-a atras multe antipatii din partea vedetelor noastre, după ce le-a criticat pentru felul în care s-au îmbrăcat atunci când au ieşit în public. Fashion-editorul a mărturisit însă, pe blogul personal, care este motivul pentru care este aşa şi de ce a ajuns să iubească atât de mult lucrurile scumpe. Mai mult, ea a recunoscut că este snoabă.

„Ador lucrurile scumpe pentru valoarea lor reală şi pentru istoria lor. O fac din respect, din modestie, din suflet. Şi cred că oricine ar trebui să o facă. Sunt snoabă. Nu sunt însă o victima a snobismului. Iubesc oamenii şi îi respect dincolo de statutul social, de educaţie şi cultură. Nu mă identific însă cu cei mulţi. Poate faptul că am crescut alături de actori, că am avut privilegiul de a beneficia de o moştenire genetică a cărei componentă principala este aristocraţia, sau chiar faptul că unchiul meu a deţinut mulţi ani o galerie de artă, sau poate toate la un loc, m-au construit aşa. Adevărul este că, undeva, la mijloc, am înţeles că asumarea este de departe cel mai complicat şi demn de admiraţie atribut al moralităţii. SUNT SNOABĂ inteligent, glamouros şi umil. Şi nu mă tem să o recunosc. Îmi plac pantofii scumpi, ador diamantele şi antichităţile valoroase. O fac decent, asumat, total. Port doar miresme alese, semnate de cei mai apreciaţi parfumieri şi ador felul în care notele elegante se transformă şi înfloresc pe pielea mea sidefată”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Iulia-Albu-1-414x620

Recunoscută pentru aparițiile unice și pentru preferințele atipice în materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k și 18k, care a aparținut uneia dintre cele mai mari colecționare de artă românească, Marina Dimitropoulos, fosta soție a lui Konstantinos Karamanlis, președinte al Greciei de două ori.

Post-ul A criticat multe vedete, însă Iulia Albu recunoaşte în sfârşit de ce taie şi spânzură de fiecare dată! „Nu mă tem să o recunosc” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A criticat multe vedete, însă Iulia Albu recunoaşte în sfârşit de ce taie şi spânzură de fiecare dată! „Nu mă tem să o recunosc”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1, play-out, etapa a 5-a: Petrolul Ploiești – FC Voluntari (astăzi, ora 16.30, Digi, Dolce, Look)

Liga 1, play-out, etapa a 5-a: Petrolul Ploiești – FC Voluntari (astăzi, ora 16.30, Digi, Dolce, Look) – Petrolul – FC Voluntari 0-1 A marcat: Ad. Bălan (8 penalty) Petrolul: …]

Sport 0 Comentarii

Catrinel Menghia trece prin dureri cumplite! Ce a pățit superba românca!

Catrinel Menghia trece prin dureri cumplite! Ce a pățit superba românca! – Catirnel Menghia, cunoscută publicului internațional drept Catrinel Marlon, a fost spătămâna trecută într-o vacanță la ski, unde a …]

Sport 0 Comentarii

Brașovul, umulită! Fetele de la Sepsi Sf. Gheorghe păstrează Cupa României

Brașovul, umulită! Fetele de la Sepsi Sf. Gheorghe păstrează Cupa României – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și-a păstrat Cupa României, umilind CS Olimpia Brașov în finala Cupei României feminine …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*