A divorţat de soţul ei, iar acum s-a transformat total! Cum arată Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu!”
25 aprilie 2016 Comentarii 0

A divorţat de soţul ei, iar acum s-a transformat total! Cum arată Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu!”

A divorţat de soţul ei, iar acum s-a transformat total! Cum arată Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu!”

 După ce a şocat pe toată lumea cu divorţul de George, cel alături de care a trăit o frumoasă perioadă de timp la „Mireasă pentru fiul meu!”, în cel de-al doilea sezon, Lorena şochează din nou. De data asta cu un nou look.

Lorena a format un cuplu cu George şi au fost împreună mai bine de doi ani de zile. Cei doi au divorţat însă, la începutul anului 2014. „Noi ne-am iubit foarte mult. Am fost un cuplu foarte iubit în casă, dar din păcate s-a terminat. Am fost căstoriţi şi de sărbători ne-am despărţit. Am băgat actele de divorţ. Trebuie să te cunoşti şi afară nu numai în casă. Nu aş vrea să spun neapărat motivul pentru care s-a terminat. Acum mă ocup mai mult de job şi de mine. De când m-am despărţit de George nu am mai vorbit cu el. Nu sunt cu nimeni acum şi îmi este mai bine singură. Eu nu cred în prieteni după relaţii. Nu regret că am făcut acest pas, au fost sentimente puternice. Exista şi gelozie, când iubeti eşti gelos. Eu nu am fost pentru el şi el nu a fost pentru mine”, a declarat Lorena imediat după despărţire.

img

Cei doi au trăit o iubire intensă şi nimeni nu credea că vor ajunge la despărţire. Într-un final, aceştia au luat-o pe drumuri separate. După ce au petrecut Crăciunul împreună, cei doi au luat o pauză şi au intrat în noul an separaţi.

Post-ul A divorţat de soţul ei, iar acum s-a transformat total! Cum arată Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A divorţat de soţul ei, iar acum s-a transformat total! Cum arată Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Gabi Szabo, şi-a luat un “an sabatic”

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Gabi Szabo, şi-a luat un “an sabatic” – Lumea atletismului s-a reunit din nou în sala complet renovată, devenită extrem de primitoare, din Complexul …]

Sport 0 Comentarii

Distincția ”Fibula de la Suseni” pentru Ladislau Boloni

Distincția ”Fibula de la Suseni” pentru Ladislau Boloni – Lucian Goga, prefectul județului Mures, a acordat marți diplome de excelență și Distincția ”Fibula de la Suseni” unui număr de șase …]

Sport 0 Comentarii

Alegerii la FIFA. Astăzi va fi ales înlocuitorul suspendatului Sepp Blatter. Cinci candidați luptă pentru președinția forului fotbalistic mondial

Alegerii la FIFA. Astăzi va fi ales înlocuitorul suspendatului Sepp Blatter. Cinci candidați luptă pentru președinția forului fotbalistic mondial – Noul președinte al Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) va fi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*