4 aprilie 2016 Comentarii 0

A fost bătut crunt în spitalul de Psihiatrie, iar acum s-a întors din nou acolo! Anunţul a fost făcut de Israela!

A fost bătut crunt în spitalul de Psihiatrie, iar acum s-a întors din nou acolo! Anunţul a fost făcut de Israela!

Întâmplarea petrecută în urmă cu aproape un an, încă îl mai bântuie pe Liviu, soţul Israelei Vodovăz. Tânărul a acuzat personalul medical de la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei că l-ar fi agresat fizic. Israela şi Liviu au decis să îşi facă dreptate şi nu au stat cu mâinile în sân. Femeia de afaceri a făcut anunţul pe contul de socializare.

„Dragii mei, în aceste momente Liviu se află în biroul managerului spitalului Municipal Sighetul Marmaţiei unde se discută despre bătăile bestiale aplicate lui li altor pacienţi în secţia de psihiatrie. Cu siguranţă acest lucru nu s-ar fi întâmplat şi nu ar fi luat o asemenea amploare dacă nu aveam susţinerea voastră exprimată. BNu ştiu care vor fi concluziile, dar nu vom lăsa acest subiect până când vinovaţii nu vor mai putea profesa. Vă mulţumesc”, a scris Israela pe contul de socializare.

 

 

Post-ul A fost bătut crunt în spitalul de Psihiatrie, iar acum s-a întors din nou acolo! Anunţul a fost făcut de Israela! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A fost bătut crunt în spitalul de Psihiatrie, iar acum s-a întors din nou acolo! Anunţul a fost făcut de Israela!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga Națională de baschet – sferturile de finală. Victorie istorică: Dinamo a bătut-o pe Steaua! Partida a treia, programată duminică

Liga Națională de baschet – sferturile de finală. Victorie istorică: Dinamo a bătut-o pe Steaua! Partida a treia, programată duminică – Echipa masculină Dinamo a reuşit surpriza şi a câştigat …]

Sport 0 Comentarii

Monica Lewinsky face declaraţii incredibile despre scandalul care a zguduit Casa Albă: „Viaţa mea devenise de nesuportat”

Monica Lewinsky face declaraţii incredibile despre scandalul care a zguduit Casa Albă: „Viaţa mea devenise de nesuportat” – Monica Lewinsky, acum în vârstă de 42 de ani, spune că scandalul …]

Sport 0 Comentarii

Încă un condamnat din “Dosarul Transferurilor” poate fi eliberat condiționat

Încă un condamnat din “Dosarul Transferurilor” poate fi eliberat condiționat – Judecătoria Medgidia a decis că Ioan Becali poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat aproape un an şi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*