4 aprilie 2016 Comentarii 0

A fost bătut crunt în spitalul de Psihiatrie, iar acum s-a întors din nou acolo! Anunţul a fost făcut de Israela!

A fost bătut crunt în spitalul de Psihiatrie, iar acum s-a întors din nou acolo! Anunţul a fost făcut de Israela!

Întâmplarea petrecută în urmă cu aproape un an, încă îl mai bântuie pe Liviu, soţul Israelei Vodovăz. Tânărul a acuzat personalul medical de la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei că l-ar fi agresat fizic. Israela şi Liviu au decis să îşi facă dreptate şi nu au stat cu mâinile în sân. Femeia de afaceri a făcut anunţul pe contul de socializare.

„Dragii mei, în aceste momente Liviu se află în biroul managerului spitalului Municipal Sighetul Marmaţiei unde se discută despre bătăile bestiale aplicate lui li altor pacienţi în secţia de psihiatrie. Cu siguranţă acest lucru nu s-ar fi întâmplat şi nu ar fi luat o asemenea amploare dacă nu aveam susţinerea voastră exprimată. BNu ştiu care vor fi concluziile, dar nu vom lăsa acest subiect până când vinovaţii nu vor mai putea profesa. Vă mulţumesc”, a scris Israela pe contul de socializare.

 

 

Post-ul A fost bătut crunt în spitalul de Psihiatrie, iar acum s-a întors din nou acolo! Anunţul a fost făcut de Israela! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A fost bătut crunt în spitalul de Psihiatrie, iar acum s-a întors din nou acolo! Anunţul a fost făcut de Israela!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Șumudică, văzut de un fost mare fotbalist: ”Dă mult din gură, dar face treabă bună la Astra”

Șumudică, văzut de un fost mare fotbalist: ”Dă mult din gură, dar face treabă bună la Astra” – Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, este aproape etapă de etapă în …]

Sport 0 Comentarii

Budescu a marcat un gol superb în meciul de debut la Dalian Yifang / VIDEO

Budescu a marcat un gol superb în meciul de debut la Dalian Yifang / VIDEO – Constantin Budescu a marcat un gol superb în primul său meci disputat pentru echipa …]

Sport 0 Comentarii

Ploi torențiale în toată țara. Vezi prognoza meteo pentru începutul săptămânii

Ploi torențiale în toată țara. Vezi prognoza meteo pentru începutul săptămânii – Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru începutul săptămânii viitoare. Potrivit acesteia, luni vom avea parte de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*