10 mai 2016 Comentarii 0

A fost creat leacul pentru cancer. ”Ne-a luat ceva timp până când să ne creadă cineva”, spune un cercetător

A fost creat leacul pentru cancer. ”Ne-a luat ceva timp până când să ne creadă cineva”, spune un cercetător

Cea mai recentă descoperire a cercetătătorilor americani ar putea schimba revoluțina medicina. Un medicament pentru combatarea cancerului a fost creat cu ajutorul unui anticorp preluat de la persoanele care par a fi capabile să lupte cu boala

Medicamentul anti-cancer a fost creat de cercetătorii de la Universitatea Duke din Statele Unite, iar rolul acestuia este acela de a ucide celulele tumorale, lăsându-le pe celelalte neatinse, scrie The Independent.

”Această descoperire poate reprezenta o nouă abordare în tratarea cancerului, deoarece anticorpul ucide selectiv celulele tumorale, astfel că nu are efecte secundare semnificative. Noi credem că putem schimba ‘răspunsul’ sistemului imunitar ca mai apoi să-l lăsăm să ucidă tumora”, a declarat coordonatorul cercetării, Edward Patz.

Acesta a declarat că a făcut studii asupra unor cancere descoperite accidental, ca de exemplu atunci când un pacient bolnav de cancer a suferit o operaţie de hernie. “Dacă nu le-ar fi descoperit, oamenii aceştia ar fi murit cu cancer, nu de la cancer”, a spus Edward Patz.

Cercetătorii sunt acum pregătiţi să facă studii clinice folosind acest anticorp al persoanelor mai rezistente la cancer. ”Ne-a luat ceva timp până când să ne creadă cineva. A fost extrem de greu să găsim finanţare”, a mai spus acesta, subliniind că este nevoie de mai mult timp pentru a înţelege potenţialul tratamentului.

Post-ul A fost creat leacul pentru cancer. ”Ne-a luat ceva timp până când să ne creadă cineva”, spune un cercetător apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A fost creat leacul pentru cancer. ”Ne-a luat ceva timp până când să ne creadă cineva”, spune un cercetător

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Farmaciile vând antibiotice ca la aprozar! 3 din 4 români se tratează după ureche fără a consulta un medic

Farmaciile vând antibiotice ca la aprozar! 3 din 4 români se tratează după ureche fără a consulta un medic – În urma unei cercetări de piață făcută în perioada martie-aprilie, …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1, play-out: CFR Cluj – CSMS Iași (ora 18:00, Digi, Dolce, Look Plus). Se încinge lupta pentru Europa

Liga 1, play-out: CFR Cluj – CSMS Iași (ora 18:00, Digi, Dolce, Look Plus). Se încinge lupta pentru Europa – Fotbal Liga 1, play-out, etapa a 8-a CFR Cluj – …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*