11 aprilie 2016 Comentarii 0

A început primul proces pentru agresiunile sexuale comise la Koln în noaptea de Anul Nou

A început primul proces pentru agresiunile sexuale comise la Koln în noaptea de Anul Nou

La tribunalul din Dusseldorf, Germania, a început luni primul proces pentru agresiunile sexuale, ce au avut loc în noapte de Anul Nou la gara din Koln. Suspectul este un bărbat de cetățenie marocană, în vârstă de 33 de ani, care e acuzat de agresiune sexuală, rănire fizică gravă și afectarea proprietății.
Bărbatul este bănuit că a făcut parte dintr-un grup de 15-20 de bărbați care au încercuit și au pipăit o femeie în noaptea de Anul Nou în centrul orașului Koln, din vestul Germaniei, informează Agerpres. O încercare a avocatului apărării de a obține amânarea audierii de luni ca urmare a lipsei tuturor elementelor cazului a fost respinsă de completul de judecată.

Peste 1.100 de plângeri au fost făcute la poliție și procuratură în urma unor agresiuni comise în noaptea de Anul Nou în mai multe orașe din Germania. Peste 480 din aceste plângeri se referă la fapte de natură sexuală, mergând de la hărțuire la viol.

Circa 120 de indivizi sunt anchetați de poliție, dar până acum doar doi cetățeni, marocanul al cărui proces a început luni și un algerian de 26 de ani, au fost puși sub acuzare oficial pentru agresiuni sexuale.

Agresiunile produse în noaptea dintre ani în mai multe orașe germane au provocat o amplă dezbatere în Germania referitoare la modul de tratare a solicitanților de azil găsiți vinovați pentru infracțiuni și la capacitatea acestei țări de a-i integra pe cei 1,1 milioane de imigranți sosiți anul trecut.

Post-ul A început primul proces pentru agresiunile sexuale comise la Koln în noaptea de Anul Nou apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A început primul proces pentru agresiunile sexuale comise la Koln în noaptea de Anul Nou

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Lupu este autorul unor vorbe care au intrat în folclorul fotbalului românesc! ^”Torje e bun să bați tabla pe casă cu el”!

Lupu este autorul unor vorbe care au intrat în folclorul fotbalului românesc! ^”Torje e bun să bați tabla pe casă cu el”! – Dănuț Lupu (48), fotbalistul care s-a lansat …]

Sport 0 Comentarii

Meldonium face ravagii în Rusia. Alți patru atleți au fost depistați pozitiv

Meldonium face ravagii în Rusia. Alți patru atleți au fost depistați pozitiv – Şeful Federaţiei de Atletism din Rusia a anunţat că alţi patru alteţi ruşi au fost depistaţi pozitiv …]

Sport 0 Comentarii

România dispută miercuri, de la ora 10:30, ^meciul decisiv cu Ungaria, pentru a continua drumul spre sferturi la CM 2016 de tenis de masă / LIVE VIDEO

România dispută miercuri, de la ora 10:30, ^meciul decisiv cu Ungaria, pentru a continua drumul spre sferturi la CM 2016 de tenis de masă / LIVE VIDEO – România – …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*