A intrat în CARTEA RECORDURILOR, după ce s-a uitat 94 de ore fără oprire la televizor|VIDEO
19 aprilie 2016 Comentarii 0

A intrat în CARTEA RECORDURILOR, după ce s-a uitat 94 de ore fără oprire la televizor|VIDEO

A intrat în CARTEA RECORDURILOR, după ce s-a uitat 94 de ore fără oprire la televizor|VIDEO

Alejandro “AJ” Fragoso, un tânăr de 25 de ani din Brooklyn, New York, a reușit să bată unul dintre cele mai prestigioase recorduri: s-a uitat la televizor fără oprire timp de 94 de ore.

Patru austrieci au reușit, în martie, anul acesta, să se uite timp de 92 de ore fără oprire la televizor, recordul lor fiind omologat de către Guinness Book of World Records. Însă, după mai puțin de o lună performanța lor a fost bătută de new-yorkezul Fragoso, care a reușit să le depășească recordul cu 2 ore.

Tânărul a mărturisit că întreaga experiență i-a afectat condiția fizică și psihică, realizând că e ceva anormal să te uiți ore în șir la televizor. Însă, de-a lungul celor 94 de ore, starea de sănătate a lui Alejandro a fost monitorizată de un medic, iar până la final acesta a semnalat mai multe simptome îngrijorătoare, cum ar fi bătăi de inimă mai rapide, halucinații acute și episoade involuntare de dormit cu ochii deschiși.

record

Acesta nu a avut voie de loc să întrerupă contactul vizual cu televizorul, iar la fiecare oră prima o pauză de 5 minute, în care acesta prefera să-și facă un duș rapid sau să-și odihnească un pic ochii. Acesta s-a uitat non-stop la episoade din seriale precum „Game of Thrones”, ”Curb Your Enthusiasm”, ”Battlestar Galactica”, ”The Twilight Zone” și multe altele.

Iubita tânărului, Molly, a încercat să bată recordul împreună cu acesta, însă după 60 de ore a fost descalificată pentru că și-a luat privirea de la ecranul televizorului, întrerupând astfel contactul vizual cu acesta.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/3HUViBbfFxk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul A intrat în CARTEA RECORDURILOR, după ce s-a uitat 94 de ore fără oprire la televizor|VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A intrat în CARTEA RECORDURILOR, după ce s-a uitat 94 de ore fără oprire la televizor|VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Finul lui Klaus Iohannis, acuzat că l-a bătut pe tatăl unei jucătoare de tenis! ^Scandalagiul a fost cât pe ce s-o antreneze pe Simona Halep

Finul lui Klaus Iohannis, acuzat că l-a bătut pe tatăl unei jucătoare de tenis! ^Scandalagiul a fost cât pe ce s-o antreneze pe Simona Halep – Pavel Găvănescu, tatăl unei …]

Sport 0 Comentarii

Ce meci, ce nebunie! Serena Williams ratează finala la US Open și șansa de a face Marele Șlem, după un meci epic cu Roberta Vinci! Finală italiană la Flushing Meadows!

Ce meci, ce nebunie! Serena Williams ratează finala la US Open și șansa de a face Marele Șlem, după un meci epic cu Roberta Vinci! Finală italiană la Flushing Meadows! …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*