7 mai 2016 Comentarii 0

A jucat fotbal cu o afecţiune cardiacă veche, nedepistată?

A jucat fotbal cu o afecţiune cardiacă veche, nedepistată?

Legiştii suspectaeză deja o afecţine cardiacă nedepistată în cazul fotbalistului Patrick Ekeng. Ei vor începe luni autospia sportivului decedat pe teren şi vor face teste toxicologice şi de analiză patologică.

Concret, legiştii vor recolta bucăţele din organele interne ale lui Patrick Ekeng, care vor fi supuse testelor de anatomie patologică. În acest moment, la o primă evaluare, medicii legişti suspectează o afecţiune cardiacă mai veche a sportivului, nedepistată la controalele medicale de rutină la care sunt supuşi periodic sportivii. Este posibil, spun legiştii, ca o asemnea afecţiune să fi evoluat în timpul eforturilor susţinute, fără manifestări pe care să le poată observa medicii sportivi şi nici măcar sportivul în cauză. Pentru a se putea verifica ştiinţific ipotezaunei unei afecţiuni mai vechi, bucăţele de ţesuturi vor fi studiate la microscop.

De asemenea, procuratura va audia medicul echipei în dosarul de moarte suspectă, care va trebui să prezinte în detaliu istoricul medical al sportivului, ce mânca, ce medicamente şi întăritoare lua, ce stil de viaţă ducea şi toate aspectele care ar putea face lumină în acest caz tragic.

Patrick Ekeng (26 de ani), mijlocașul camerunez al lui Dinamo, a decedat vineri, la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce a picat pe teren în minutul 70 al meciului cu Viitorul (3-3).

 

Post-ul A jucat fotbal cu o afecţiune cardiacă veche, nedepistată? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A jucat fotbal cu o afecţiune cardiacă veche, nedepistată?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

S-a convins și el. Lucescu: ”Şahtior trebuie să joace pentru locul 3, nu poate concura cu Real Madrid şi PSG”

S-a convins și el. Lucescu: ”Şahtior trebuie să joace pentru locul 3, nu poate concura cu Real Madrid şi PSG” – Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, miercuri, după meciul Şahtior …]

Sport 0 Comentarii

Antrenorul Jeff Hornacek a fost pus pe liber de Phoenix Suns

Antrenorul Jeff Hornacek a fost pus pe liber de Phoenix Suns – După vicecampioana din NBA (campionatul de baschet nord-american), Cleveland Cavaliers, și echipa Phoenix Suns a decis să schimbe …]

Sport 0 Comentarii

Se încinge tărâța între Meme Stoica și Marius Șumudică: ”Prea prost. Prea de la țară”

Se încinge tărâța între Meme Stoica și Marius Șumudică: ”Prea prost. Prea de la țară” – Rivalitatea dintre Steaua și Astra Giurgiu pentru câștigarea campionatului de fotbal încinge spiritele în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*