2 mai 2016 Comentarii 0

A murit Marian Dârță!

A murit Marian Dârță!

Marian Dârţă a murit azi noapte după o lungă suferinţă. Stilistul vedetelor a încetat din viaţă în spital, unde şi-a petrecut cele mai cumplite clipe din viaţă. 

Ultimele luni au fost un adevărat coşmar pentru Marian Dârţă. Fostul stilist a îndurat dureri cumplite din cauza tumorii cerebrale şi a stat internat într-o clinică de boli terminale din Capitală.

„Mă simt ca o legumă, mă simt epuizat. De o lună şi jumătate sunt internat într-un spital privat. Acolo este un centru de boli paliative. Am avut nişte dureri cumplite, pentru că tumoarea mi-a crăpat şi mă pansează şi de două ori pe zi. Figura mi-e strâmbă, ochiul stâng mi-a ieşit din orbită. După Paşte trebuie să mă operez din nou”, a transmis stilistul într-o ultimă declarație de presă.

A protestat în faţa Guvernului pentru a primi ajutor

În vara anului trecut, Marian Dârţă a protestat în faţa Guvernului pentru a-i convinge pe aleşi să introducă medicamentul de care avea nevoie pe lista celor compensate. Acesta costa 14.000 de lei, bani de care fostul hair stilist nu dispunea. 

Post-ul A murit Marian Dârță! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A murit Marian Dârță!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rednic a ”calificat” o echipă în ”optimile” LC: ”Am adus și eu câțiva jucători”

Rednic a ”calificat” o echipă în ”optimile” LC: ”Am adus și eu câțiva jucători” – Cea mai spectaculoasă calificare în optimile de finală ale Ligii Campionilor a realizat-o micuța grupare …]

Sport 0 Comentarii

Ilie Năstase, despre eliminarea rapidă a Simonei Halep de la Australian Open: ”Nu e rușinos, în tenis se mai învață și din înfrângeri!”

Ilie Năstase, despre eliminarea rapidă a Simonei Halep de la Australian Open: ”Nu e rușinos, în tenis se mai învață și din înfrângeri!” – Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, …]

Sport 0 Comentarii

Manny Pacquaio, băgat la colţ. Viitorul său meci, boicotat de televiziuni

Manny Pacquaio, băgat la colţ. Viitorul său meci, boicotat de televiziuni – Oficialii companiei Home Box Office (HBO) au lăsat de înţeles că au luat în calcul posibilitatea de a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*