3 aprilie 2016 Comentarii 0

A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris”

A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris”

Lumea muzicii este în doliu. Saxofonistul argentinian ”Gato” Barbieri, cunoscut în special pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris” al regizorului Bernardo Bertolucci, a murit sâmbătă, la vârsta de 83 de ani, din cauza unei pneumonii. Familia şi prietenii se pregătesc acum pentru înmrmântare.

„Am pierdut astăzi o legendă, un pionier și un prieten drag”, a afirmat, într-un mesaj pe Twitter, celebrul club de jazz Blue Note din New York, în care a avut loc, la 23 noiembrie 2015 ultimul concert al regretatului muzician. ”Semnificativa contribuție a lui Gato la muzică și artă a fost o inspirație pentru fiecare dintre noi”,potrivit AFP.

Post-ul A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Calificare dramatică pentru Begu și Niculescu în turul II al probei de dublu de la Wuhan

Calificare dramatică pentru Begu și Niculescu în turul II al probei de dublu de la Wuhan – Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, în turul doi al probei de dublu …]

Detalii mai puțin știute despre relația lui Prince cu Michael Jackson

Detalii mai puțin știute despre relația lui Prince cu Michael Jackson – O vesteă bombă a lovit ieri lumea muzicală. Prince a fost găsit mort în locuința sa, la vârsta …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi plânge de mila Stelei lui Gigi Becali: ”Se autodistruge! Nu e ceea ce trebuie, toată lumea pierde!”

Gică Hagi plânge de mila Stelei lui Gigi Becali: ”Se autodistruge! Nu e ceea ce trebuie, toată lumea pierde!” – Situația disperată în care a ajuns, în acest moment Steaua …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*