3 aprilie 2016 Comentarii 0

A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris”

A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris”

Lumea muzicii este în doliu. Saxofonistul argentinian ”Gato” Barbieri, cunoscut în special pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris” al regizorului Bernardo Bertolucci, a murit sâmbătă, la vârsta de 83 de ani, din cauza unei pneumonii. Familia şi prietenii se pregătesc acum pentru înmrmântare.

„Am pierdut astăzi o legendă, un pionier și un prieten drag”, a afirmat, într-un mesaj pe Twitter, celebrul club de jazz Blue Note din New York, în care a avut loc, la 23 noiembrie 2015 ultimul concert al regretatului muzician. ”Semnificativa contribuție a lui Gato la muzică și artă a fost o inspirație pentru fiecare dintre noi”,potrivit AFP.

Post-ul A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ovidiu Hațegan ”îl fluieră” pe Ciprian Tătărușanu în Europa

Ovidiu Hațegan ”îl fluieră” pe Ciprian Tătărușanu în Europa – O brigadă de arbitri din România, cu arădeanul Ovidiu Hațegan la centru, va conduce meciul dintre Tottenham și Fiorentina, programat …]

Sport 0 Comentarii

Fed Cup: România – Germania / Alina Tecșor, mulțumită: ^”Ne bucură că jucăm acasă și vom beneficia de suportul publicului indiferent de oraș”

Fed Cup: România – Germania / Alina Tecșor, mulțumită: ^”Ne bucură că jucăm acasă și vom beneficia de suportul publicului indiferent de oraș” – România va juca împotriva Germaniei în …]

Sport 0 Comentarii

Italianul Gianluigi Buffon a scris o scrisoare de dragoste adresată porţii de fotbal

Italianul Gianluigi Buffon a scris o scrisoare de dragoste adresată porţii de fotbal – Gianluigi Buffon (38 de ani) a impresionat printr-un text postat ieri pe contul personal de Instagram. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*