26 aprilie 2016 Comentarii 0

A pierdut Florin Gardoş trenul Euro 2016? „Trag tare să revin la prima echipă”

A pierdut Florin Gardoş trenul Euro 2016? „Trag tare să revin la prima echipă”

Florin Gardoş (27 de ani) a revenit recent pe gazon, după o accidentare la genunchi care l-a ţinut pe bară 8 luni. Fundaşul lui Southampton a evoluat pentru formaţia de tineret a „sfinţilor”, care a învins echipa similară a lui Manchester United, şi speră să apuce să joace din nou pentru seniori, până la sfârşitul stagiunii.

Florin Gardoş a scris pe un site de socializare că fanii îi pun întrebări şi despre o eventuală întoarcere la reprezentativa României, pentru care a bifat 14 selecţii: „Primesc multe întrebări de la voi, legate de Premier League şi Euro 2016. Tot ce pot să vă spun e că mă simt foarte bine şi trag tare să revin la prima echipă în ultimele trei etape de campionat”.

În acest sezon, Southampton mai are de jucat cu Manchester City (1 mai), Tottenham (8 mai) şi Crystal Palace (15 mai).

Post-ul A pierdut Florin Gardoş trenul Euro 2016? „Trag tare să revin la prima echipă” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A pierdut Florin Gardoş trenul Euro 2016? „Trag tare să revin la prima echipă”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Accident teribil: De Angelis a suferit fracturi la coaste şi la vertebre pe circuitul de la Motegi / VIDEO

Accident teribil: De Angelis a suferit fracturi la coaste şi la vertebre pe circuitul de la Motegi / VIDEO – Motociclistul Alex de Angelis (E-Motion IodaRacing Team) a suferit o …]

Sport 0 Comentarii

Mărturisirile incredibile ale unui fotbalist italian despre blaturi! ^”Am corupt peste 60 de jucători! Meciul Atalanta – Piacenza, din 2010, a fost mama tuturor partidelor trucate!”

Mărturisirile incredibile ale unui fotbalist italian despre blaturi! ^”Am corupt peste 60 de jucători! Meciul Atalanta – Piacenza, din 2010, a fost mama tuturor partidelor trucate!” – Dezvăluirile publice ale unui …]

Sport 0 Comentarii

Prinţul kickboxingului, olandezul Rico Verhoeven, intră în cuşcă la RXF 20 / GALERIE FOTO

Prinţul kickboxingului, olandezul Rico Verhoeven, intră în cuşcă la RXF 20 / GALERIE FOTO – Cel mai valoros kickboxer din lume, olandezul Rico Verhoeven, a decis să facă pasul către …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*