28 aprilie 2016 Comentarii 0

A primit doi ani cu suspendare după ce a omorât o tânără în Brașov

A primit doi ani cu suspendare după ce a omorât o tânără în Brașov

Un cetăţean german care în 2014 a ucis o copilă de 16 ani într-un accident auto în localitatea Hălchiu, județul Brașov, a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu suspendare.

Judecătoria Braşov l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de patru ani, pentru infracţiunea de ucidere din culpă pe cetăţeanul german cu reşedinţa în România, Frank Schulz după ce din vina acestuia o minoră a murit.

Adolescenta de 16 ani a murit, în noaptea de 14 octombrie 2014, în mașina germanului, pe DJ112 A, când, în jurul orei 3.30, şoferul de 55 de ani, care conducea cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un stâlp de beton de pe marginea străzii.

Decizia este în primă instanţă şi poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare. Cetăţeanul german cu reşedinţa în România, Frank Schulz, mai este obligat să presteze 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, precum şi să urmeze un curs de pregătire şcolară sau de formare profesională.

Post-ul A primit doi ani cu suspendare după ce a omorât o tânără în Brașov apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A primit doi ani cu suspendare după ce a omorât o tânără în Brașov

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Posibila ratare a calificării le-a luat mințile: olandezii s-au luat la bătaie între ei!

Posibila ratare a calificării le-a luat mințile: olandezii s-au luat la bătaie între ei! – Olanda are șanse reduse să mai prindă fie și barajul pentru Campionatul European de anul …]

Sport 0 Comentarii

Repetiție reușită pentru Minaur. Duminică, meci cu Metalurg Skopje, în Ligă

Repetiție reușită pentru Minaur. Duminică, meci cu Metalurg Skopje, în Ligă – Handbalistii de la HC Vaslui au rămas doar cu douã victorii după nouă runde disputate în Liga Nationalã. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*