20 aprilie 2016 Comentarii 0

A salvat mii de vieţi şi a refuzat să plece din ţară la mai bine! El este românul care a revoluţionat neuroghirurgia! Află-i povestea tristă de viaţă!

A salvat mii de vieţi şi a refuzat să plece din ţară la mai bine! El este românul care a revoluţionat neuroghirurgia! Află-i povestea tristă de viaţă!

Cu o  carieră uriaşă în spate şi multe realizări, statul român a decis să îi ofere salariul de 2500 de lei pe lună. Este vorba despre profesorul Leon Dănilă, una dintre persoanele care a marcat medicina românească. Are 82 de ani, încă operează la  Clinica de Neurochirurgie Spitalul Bagdasar Arseni şi circulă cu metroul.

De curând, BBC a difuzat un material special cu profesorul Danailă, prezentând cum a refuzat să plece în Anglia, la un trai infinit mai bun. Iar în urmă cu un an, reputatul chirurg a povestit cum este nevoit să  vândă casa din Bucureşti ca să-şi publice  cărţile.

Medicul a fost surprins marţi, de o călătoare, circulând cu metroul, iar poza s-a viralizat rapid pe Facebook. „Minunat om” si „E un inger” i-au transmis persoanele pe reţeaua de socializare, scrie ştirileprotv.ro.

Post-ul A salvat mii de vieţi şi a refuzat să plece din ţară la mai bine! El este românul care a revoluţionat neuroghirurgia! Află-i povestea tristă de viaţă! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A salvat mii de vieţi şi a refuzat să plece din ţară la mai bine! El este românul care a revoluţionat neuroghirurgia! Află-i povestea tristă de viaţă!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

CSM București a învins Dunărea Călărași, în etapa a 20-a, și e pe doi

CSM București a învins Dunărea Călărași, în etapa a 20-a, și e pe doi – Implicate în Cupa EHF, partidele celor două rivale din Capitală, CSM București și Dinamo București, …]

Sport 0 Comentarii

A murit un uriaș al NBA-ului! Avea doar 60 de ani

A murit un uriaș al NBA-ului! Avea doar 60 de ani – A murit Moses Malone, o legendă a NBA-ului, campionatul nord-american de baschet. Avea doar 60 de ani și a fost …]

Sport 0 Comentarii

Italienii expun, la Bologna, cele patru Cupe Mondiale pentru a fi admirate de fani

Italienii expun, la Bologna, cele patru Cupe Mondiale pentru a fi admirate de fani – Suporterii români care vor fi prezenți, marți, la Bologna pentru amicalul Italia – România pot …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*