A trecut o lună de la moartea tatălui Andreei Marin: “Mă veghează și e cu mine!”
3 aprilie 2016 Comentarii 0

A trecut o lună de la moartea tatălui Andreei Marin: “Mă veghează și e cu mine!”

A trecut o lună de la moartea tatălui Andreei Marin: “Mă veghează și e cu mine!”

Familia Maria a suferit luna trecută o mare pierdere, când tatăl vedetei TV s-a stins din viață lăsând un gol imens în sufletele oamenilor dragi.

La începutul lunii martie, Dan Marina murit în locuinţa sa, în timp ce se uita la televizor. Acesta era bolnav de inimă, avea patru stenturi şi suferea de diabet. Era dependent de insulină, iar starea lui s-a înrăutăţit în ultimul an. Ieri, soția îndoliată a postat pe o rețea de socializare un mesaj în memoria jumătății sale.

“A trecut o luna de cand sufletul meu si-a pierdut perechea. Dumnezeu l-a iubit mai mult decat mine si l-a luat inapoi. Si mi-a facut țăndări inima și mi-a pustiit sufletul. Nu pot să adun cioburile, lipsesc jumătate.
Știți că sufletele-pereche simt tot timpul legătura dintre ele și vor să fie împreună în permanență?Legătura noastră a fost mai mult decât o flacără a pasiunii, a fost o emoție care ne umplea sufletul.Când eram împreună ne simțeam întregi, iar când eram foarte departe unul de celălalt simțeam că o bucată din noi lipsește.
Eram compleți. Eram fericiți. Eram.
Știu că este în lumină, în rai, și este fericit. Și știu că mă veghează și e cu mine, chiar dacă nu-l văd. Cel mai important lucru este că știu că este fericit. Așa cum mi-am dorit tot timpul.
Te iubesc puf!”, a scris Renata.

Renata_tata-Andreea Marin

Inginer de meserie, Dan Marin era o persoană cunoscută şi respectată în Roman. A fost om de afaceri şi consilier local şi directorul grupului de şantiere care a construit mare parte a blocurilor din Roman, în perioada 1971-1990.

Foto: Facebook

Post-ul A trecut o lună de la moartea tatălui Andreei Marin: “Mă veghează și e cu mine!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A trecut o lună de la moartea tatălui Andreei Marin: “Mă veghează și e cu mine!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un campion olimpic s-a luptat cu șapte polițiști în trafic | VIDEO

Un campion olimpic s-a luptat cu șapte polițiști în trafic | VIDEO – Un campion olimpic la lupte și-a ieșit din fire după ce a fost oprit în trafic, pentru …]

Sport 0 Comentarii

Cluj-Napoca sub asediu! Meciul amical România – Spania de duminică va fi monitorizat și de structuri antiteroriste. Suporterii echipei naționale vor fi controlați la sânge. La fel și mașinile! Ibericii au cerut o supraveghere strictă pe traseul pe care se vor deplasa

Cluj-Napoca sub asediu! Meciul amical România – Spania de duminică va fi monitorizat și de structuri antiteroriste. Suporterii echipei naționale vor fi controlați la sânge. La fel și mașinile! Ibericii …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Stoichiță va semna joi cu Petrolul. ^”E o provocare, iar eu nu vreau să ruginesc!”. Ce condiție pune ”Lippi”

Mihai Stoichiță va semna joi cu Petrolul. ^”E o provocare, iar eu nu vreau să ruginesc!”. Ce condiție pune ”Lippi” – Mihai Stoichiță (61 de ani) a asistat marți, la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*