10 mai 2016 Comentarii 0

A vrut să plece pe lumea cealaltă alături de sora sa, care murise! Pactul făcut de două surori din Baia Mare

A vrut să plece pe lumea cealaltă alături de sora sa, care murise! Pactul făcut de două surori din Baia Mare

O femeie de 88 de ani din Baia Mare a încercat să se sinucidă după ce sora sa, de 86 de ani, a decedat. Între cele două se pare că exista o înţelegere, să moară la scurt timp una de cealaltă.

Descoperire şocantă a echipajelor de poliţie şi ambulanţă din Baia Mare într-un apartament unde fuseseră solicitaţi să intervină după ce vecinii nu văzuseră de mai mult timp locatarele de 86, respectiv 88 de ani.

Ajunse la faţa locului, echipajele au intrat în apartament şi au găsit-o pe bătrâna de 86 de ani decedată, iar pe sora mai mare într-o stare gravă după ce încercase să se sinucidă. Conform actualmm.ro, ea ingerase mai multe medicamente, de supărare, fiind transportată la Terapie Intensivă la Spitalului Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Din spusele vecinilor se pare că cele două surori aveau o înțelegere: dacă una dintre ele moare, cealaltă face tot posibilul să o urmeze, iar înţelegerea celor două ar putea să le readucă împreună, cel puţin teoretic, după moarte, dat fiind faptul că medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a femeii care a vrut să se sinucidă.

Post-ul A vrut să plece pe lumea cealaltă alături de sora sa, care murise! Pactul făcut de două surori din Baia Mare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – A vrut să plece pe lumea cealaltă alături de sora sa, care murise! Pactul făcut de două surori din Baia Mare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Hagi, model în viaţă pentru Halep: “Sunt emoţionată!”. Vezi cine o intimidează

Hagi, model în viaţă pentru Halep: “Sunt emoţionată!”. Vezi cine o intimidează – Simona Halep a mărturisit la TVR că modelul ei în viaţă a fost fostul mare fotbalist, GHeorghe …]

Numire la Cotroceni!Iohannis și-a luat consilier un om de al lui Ponta!FOTO!

Numire la Cotroceni!Iohannis și-a luat consilier un om de al lui Ponta!FOTO! – Președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a numit în funcția de Consilier Prezidenţial, Departamentul Politică Externă, pe domnul …]

Sport 0 Comentarii

La volei masculin, Unirea Dej a bătut Arcada Galați. Se știu semifinalele Cupei

La volei masculin, Unirea Dej a bătut Arcada Galați. Se știu semifinalele Cupei – Într-un meci jucat marți, în devans, contând petru etapa a 22-a a Diviziei A la volei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*