Accident cu maşina de la Crimă Organizată şi Antidrog. Un cunoscut om de afaceri şi un poliţist au ajuns la spital
13 mai 2016 Comentarii 0

Accident cu maşina de la Crimă Organizată şi Antidrog. Un cunoscut om de afaceri şi un poliţist au ajuns la spital

Accident cu maşina de la Crimă Organizată şi Antidrog. Un cunoscut om de afaceri şi un poliţist au ajuns la spital

O maşină a Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Mehedinti a fost implicată, vineri, într-un accident. În autoturism se aflau un poliţist şi un om de afaceri pe numele căruia exista un mandat de aducere.

Maşina de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog a ieşit de pe carosabil din cauza unui alt autoturism, care s-a angajat într-o depăşire. Pentru a evita impactul, oamenii legii au tras de volan şi au ieşit de pe stradă, în câmp.

masina-politie-rasturnata-4

În maşina oamenilor legii se afla omul de afaceri Lucian Caraiman, fostul partener de afaceri al lui Georgică Cornu, care era dus la audieri la sediul DIICOT Mehedinți. Un poliţist şi omul de afaceri au transportaţi la spital, în stare stabilă.

Șoferul vinovat a continuat să gonească, însă în urma apelurilor la 112 a fost oprit în localitatea Jupa și dus la audieri la Caransebeș.

Foto: resita.ro.

 

Post-ul Accident cu maşina de la Crimă Organizată şi Antidrog. Un cunoscut om de afaceri şi un poliţist au ajuns la spital apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Accident cu maşina de la Crimă Organizată şi Antidrog. Un cunoscut om de afaceri şi un poliţist au ajuns la spital

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Salariile bugetarilor cresc de la 1 august. Ordonanţa de urgență privind majorarea salariilor a fost publicată

Salariile bugetarilor cresc de la 1 august. Ordonanţa de urgență privind majorarea salariilor a fost publicată – Ordonanţa de urgenţă privind salarizarea bugetarilor, adică a personalului plătit din fonduri publice, …]

Sport 0 Comentarii

UE vrea desființarea vizelor impuse de SUA și Canada românilor, amenințând cu aceeași măsură

UE vrea desființarea vizelor impuse de SUA și Canada românilor, amenințând cu aceeași măsură – Comisia Europeană va analiza posibilitatea de a reintroduce vize de călătorie în spaţiul UE pentru …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Leu, fost campion mondial de box, a trăit experiența vieții. ^N-a putut face un RMN, din cauza frigului din spital!

Mihai Leu, fost campion mondial de box, a trăit experiența vieții. ^N-a putut face un RMN, din cauza frigului din spital! – Primul campion mondial la box profesionist din România, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*