26 aprilie 2016 Comentarii 0

ACCIDENT FEROVIAR | Cinci locomotive s-au ciocnit în staţia CFR Curtici

ACCIDENT FEROVIAR | Cinci locomotive s-au ciocnit în staţia CFR Curtici

Cinci locomotive au fost implicate luni seară într-un incident în staţia CFR Curtici, două persoane fiind rănite în urma evenimentului.

Un accident feroviar produs luni în staţia CFR Curtici, din judeţul Arad, când cinci locomotive s-au tamponat, s-a soldat cu rănirea a doi mecanici.

Pentru că mecanicii, care se aflau într-o locomotivă, s-au rănit la cap, la faţa locului au fost trimise şi ambulanţe, bărbații fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Arad pentru investigaţii medicale.

Din informaţiile aradon.ro, trei dintre locomotivele implicate în incident erau staţionate în staţia Curtici, la linia 12, iar, la un moment dat, o locomotivă care tracta o alta a intrat în cele trei.

Conform martorilor, toate locomotivele au fost avariate: acestea au geamurile şi farurile sparte, tampoanele şi pantografele rupte sau bordurile avariate. Una din locomotive a sărit de pe linie în urma impactului.

Post-ul ACCIDENT FEROVIAR | Cinci locomotive s-au ciocnit în staţia CFR Curtici apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ACCIDENT FEROVIAR | Cinci locomotive s-au ciocnit în staţia CFR Curtici

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Azi începe procesul ”Gala Bute”. În dosar sunt 8 inculpați

Azi începe procesul ”Gala Bute”. În dosar sunt 8 inculpați – Înalta Curte de Casație și Justiție a programat pentru vineri, 16 octombrie 2015, primul termen al dosarului ”Gala Bute”, …]

Sport 0 Comentarii

Isăilă, secundul naționalei: ”Steaua a propus o soluție de navetiști”. Agentul care a organizat turneul va plăti despăgubiri

Isăilă, secundul naționalei: ”Steaua a propus o soluție de navetiști”. Agentul care a organizat turneul va plăti despăgubiri – Antrenorul secund al naționalei României, Daniel Isăilă, a declarat, pentru Dolce …]

Sport 0 Comentarii

Vestigii dacice, distruse de constructorul drumului de centură al municipiului Târgu-Jiu

Vestigii dacice, distruse de constructorul drumului de centură al municipiului Târgu-Jiu – Constructorul drumului de centură al municipiului Târgu-Jiu este acuzat că a distrus o așezare dacică veche de peste …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*