2 aprilie 2016 Comentarii 0

Accident pe DN1! Traficul a fost deviat, după ce două autovehicule s-au ciocnit!

Accident pe DN1! Traficul a fost deviat, după ce două autovehicule s-au ciocnit!

Traficul rutier a fost deviat sâmbătă pe lângă podul de la Otopeni, după ce două maşini s-au tamponat. Traficul a fost îngreunat în zonă.

În județul Ilfov, din cauza unei tamponări între două autovehicule pe DN1 București – Ploiești, la Otopeni (pe pod), pe sensul de mers către Ploiești, traficul rutier a fost deviat pe lângă podul de la Otopeni„, potrivit comunicatului IGPR.

Post-ul Accident pe DN1! Traficul a fost deviat, după ce două autovehicule s-au ciocnit! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Accident pe DN1! Traficul a fost deviat, după ce două autovehicule s-au ciocnit!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Încep Campionatele Mondiale de talere. România având 6 sportivi în întreceri

Încep Campionatele Mondiale de talere. România având 6 sportivi în întreceri – Peste 800 de sportivi din 92 de țări sunt prezenți în localitatea italiană Lonato, pentru a participa la …]

Sport 0 Comentarii

Și-a căutat violatorul după 20 de ani de traumă, iar ce a făcut după ce a aflat cine e i-a schimbat total viața

Și-a căutat violatorul după 20 de ani de traumă, iar ce a făcut după ce a aflat cine e i-a schimbat total viața – Joanna Connors, o femeie în vârstă …]

Sport 0 Comentarii

Reacție fabuloasă a lui Șumudică, după victoria Astrei împotriva Stelei: ”Asta înseamnă să fii mafiot!”. Țiți Dumitriu: ”Rădoi rămâne”

Reacție fabuloasă a lui Șumudică, după victoria Astrei împotriva Stelei: ”Asta înseamnă să fii mafiot!”. Țiți Dumitriu: ”Rădoi rămâne” – Marius Șumudică nu se dezmite. Antrenorul Astrei Giurgiu a făcut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*