Acest miel este nevoit să poarte ochelari de soare. Care este motivul
8 mai 2016 Comentarii 0

Acest miel este nevoit să poarte ochelari de soare. Care este motivul

Acest miel este nevoit să poarte ochelari de soare. Care este motivul

Flash este numele unui miel, în vârstă de doar trei săptămâni, care este nevoit să poarte ochelari de soare. Motivul? Animalul din Marea Britanie are o afecțiune la nivelul ochilor, care îl împiedică să se bucure de lumina naturală.

Mai precis, mielul care trăiește la o fermă din Norfolk suferă de uveită, o afecțiune care îl face extrem de sensibil la lumina puternică. A fost diagnosticat cu această boală când avea doar trei zile, iar stăpânii săi au început rapid să caute un tratament.

Mielul cu ochelari de soare
Inițial, i-au dat pastile și picături pentru ochi pentru a trata inflamația și durerea. A funcționat parțial, căci Flash încă avea probleme când ieșea în lumina soarelui. Într-un final, stăpânii animalului au găsit o soluție inedită. Au realizat o pereche de ochelari specială pentru a-i proteja ochii. Animalul pare că s-a obișnuit cu noul accesoriu și acum poate să se bucure de razele soarelui.

Foto: North Foto

Post-ul Acest miel este nevoit să poarte ochelari de soare. Care este motivul apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Acest miel este nevoit să poarte ochelari de soare. Care este motivul

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un fotbalist va sta trei ani și trei luni la închisoare pentru că i-a provocat răni grave unui specialist în arte marțiale!

Un fotbalist va sta trei ani și trei luni la închisoare pentru că i-a provocat răni grave unui specialist în arte marțiale! – Ezomo „Izzy” Iriepken, un fundaș englez în …]

Sport 0 Comentarii

Liga 2, etapa a 8-a. Derby-ul primelor clasate în Giulești. Meci tare sub Tâmpa / LIVE

Liga 2, etapa a 8-a. Derby-ul primelor clasate în Giulești. Meci tare sub Tâmpa / LIVE – Etapa a 8-a din Liga 2 are loc sâmbătă. În prima serie se …]

Sport 0 Comentarii

Dinamo a deschis runda a 16-a cu o victorie. Scorurile de la volei, de sâmbătă

Dinamo a deschis runda a 16-a cu o victorie. Scorurile de la volei, de sâmbătă – Rezultatele şi programul etapei a 16-a din Divizia A1 la volei feminin (rundă programată …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*