26 aprilie 2016 Comentarii 0

Actorul britanic Stuart Luis s-a sinucis pentru că nu a mai suportat „spiritele”! Avea doar 44 de ani!

Actorul britanic Stuart Luis s-a sinucis pentru că nu a mai suportat „spiritele”! Avea doar 44 de ani!

Stuart Luis, care a devenit cunoscut pentru rolurile de vampire şi zombie, din Blade 2 și 28 Days Later, s-a sinucis. Actorul le-a povestit apropiaţilor că era „bântuit” de spiritul unei rude moarte. Acesta şi-a luat viaţa aruncându-se în faţa trenului.

Stuart Luis le spunea apropiaților că este torturat de spirite care „se băteau pentru sufletul lui” după ce, în urmă cu cinci ani, găsise cadavrul unei rude care se spânzurase, scrie The Sun. Tragedia a avut loc în primele zile ale acestui an, însă povestea bizară din spatele ei a ieşit la lumina acum, în urma anchetării incidentului. Soţia actorului, Monika, a recunoscut că Stuart îi spusese de multe ori că aude voci şi că a trezit-o de mai multe ori noaptea ca să-i spună că „spiritele luptau pentru sufletul lui”.

 

Post-ul Actorul britanic Stuart Luis s-a sinucis pentru că nu a mai suportat „spiritele”! Avea doar 44 de ani! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Actorul britanic Stuart Luis s-a sinucis pentru că nu a mai suportat „spiritele”! Avea doar 44 de ani!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Campioana Golden State Warriors, a 29-a victorie a sezonului

Campioana Golden State Warriors, a 29-a victorie a sezonului – Golden State Warriors continuă să facă spectacol în NBA. Campioana are o singură înfrângere în actualul sezon regular, în 30 …]

Sport 0 Comentarii

Duckadam: ”Ținem cu Dinamo contra Astrei. Iașiul ne-a dominat”. Balint: ”Nu mai sunt favoriți la titlu”. Prunea: ”Mândru că Steaua a tremurat”

Duckadam: ”Ținem cu Dinamo contra Astrei. Iașiul ne-a dominat”. Balint: ”Nu mai sunt favoriți la titlu”. Prunea: ”Mândru că Steaua a tremurat” – Steaua a remizat cu Poli Iași în …]

Sport 0 Comentarii

Constantin Budescu joacă, de la ora 10:00, în China, cu gândul la Euro. ”Nea Puiu, uită-te!” LIVESCORE&VIDEO

Constantin Budescu joacă, de la ora 10:00, în China, cu gândul la Euro. ”Nea Puiu, uită-te!” LIVESCORE&VIDEO – Fotbal, China (liga 2) Dalian Transcendence – Dalian Yifang 0-0 LIVE VIDEO, AICI Fotbalistul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*