Actorul care l-a interpretat pe Anakin Skywalker în „Războiul stelelor” suferă de schizofrenie!
12 aprilie 2016 Comentarii 0

Actorul care l-a interpretat pe Anakin Skywalker în „Războiul stelelor” suferă de schizofrenie!

Actorul care l-a interpretat pe Anakin Skywalker în „Războiul stelelor” suferă de schizofrenie!

Veşti triste pentru fanii celor mai iubite personaje din „Războiul Stelelor”. În iunie 2015, Jake Lloyd a fost prins de poliţişti gonind nebuneşte pe autostradă. După ce a fost plasat în detenţie, Jake Lloyd a fost trimis de urgenţă la spitalul de psihiatrie, unde este tratat şi în prezent de schizofrenie. Actorul Jake Lloyd a devenit star la vârsta de 10 ani pentru rolul său din „Stars Wars – Episodul I”.

Pare că filmul „Star Wars” i-a distrus cariera lui Hayden Christensen (cel care l-a jucat pe Anakin Skywalker pe când era jedi). Tot „Războiul stelelor” i-a pus în pericol viaţa lui Jake Lloyd, care la 10 ani interpreta rolul viitorului Darth Vader în „Războiul stelelor” – Episodul I: Ameninţarea fantomei.”

jllyod-getty-images

Tânărul actor, în vârstă de 27 de ani acum, ar fi mărturisit că regretă apariţia sa în film, cele 60 de interviuri pe zi, glumele colegilor săi de platou… Era un infern.

 

Post-ul Actorul care l-a interpretat pe Anakin Skywalker în „Războiul stelelor” suferă de schizofrenie! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Actorul care l-a interpretat pe Anakin Skywalker în „Războiul stelelor” suferă de schizofrenie!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Costel Cernat, Mister 63, intră în ”Hall of Fame”: ”Tata lucra în MI, dar am ales Steaua”

Costel Cernat, Mister 63, intră în ”Hall of Fame”: ”Tata lucra în MI, dar am ales Steaua” – Înaintea introducerii în Hall of Fame-ul secţiei de baschet a clubului Steaua, …]

Sport 0 Comentarii

Totti, luat cu fulgi cu tot de ”Zorro”: ”Să spună Stop! Aleargă cu doi kilometri pe oră!”

Totti, luat cu fulgi cu tot de ”Zorro”: ”Să spună Stop! Aleargă cu doi kilometri pe oră!” – Certat că se încăpățânează să joace, deși are 39 de ani, fotbalistul …]

Sport 0 Comentarii

Săracul Jean Pădureanu, despre șpaga descoperită de procurori în ”Dosarul Transferurilor”: ^”Nu am dat nimic!”

Săracul Jean Pădureanu, despre șpaga descoperită de procurori în ”Dosarul Transferurilor”: ^”Nu am dat nimic!” – Cazul judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul București, cea care în aprilie 2012 a dispus …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*