3 mai 2016 Comentarii 0

Actorul Kristian Ealey a murit. Avea doar 38 de ani

Actorul Kristian Ealey a murit. Avea doar 38 de ani

Actorul și muzicianul britanic Kristian Ealy a murit, marți, la doar 38 de ani.

Ealy s-a făcut remarcat pe Brookside, în rolul lui Matt Musgrove, pe care l-a jucat în perioada 1998 – 2000, potrivit mirror.co.uk. Actorul a mai jucat şi în filmul „In His Life: The John Lennnon Story”, unde i-a dat viaţă lui Ringo Starr.

”Era un actor extraodinar și foartea muzant. Să-l fi auzit cântând… Îi pșăcea să cânte la chitară, era foarte talentat”, a mărturisit Suzanne Collins, una dintre colegele de scenă.

”Sunt devastată de această veste. Un suflet minunat. RIP”, a scris Leon Lopes, pe Twitter în timp ce un alt fost coleg, Russ Pritchard și-a îndemnat amicii să trăiască fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. ”Spuneți tuturor pe care îi iubiți ce simțiți pentru ei, cât mai des posibil, pentru că nu se știe cât timp vom fi aici”.

Deocamdată nu a fost anunțată cauza morții șocante a actorului.

Post-ul Actorul Kristian Ealey a murit. Avea doar 38 de ani apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Actorul Kristian Ealey a murit. Avea doar 38 de ani

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Omar Hayssam, la un pas să piardă cetățenia română

Omar Hayssam, la un pas să piardă cetățenia română – Omar Hayssam ar putea rămâne fără cetățenia română. Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie discută astăzi cererea unei structuri de informaţii de retragere a …]

Luni seară, la ora 20.00, la HBO începe cel de-al şaselea sezon din «Urzeala tronurilor»! Ce s-a mai urzit… dincolo şi dincoace de zid?

Luni seară, la ora 20.00, la HBO începe cel de-al şaselea sezon din «Urzeala tronurilor»! Ce s-a mai urzit… dincolo şi dincoace de zid? – A murit Jon Snow? Şi …]

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Nu mai vreau să îl iubesc, vreau să îl uit, să îl scot din inima mea”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Nu mai vreau să îl iubesc, vreau să îl uit, să îl scot din inima mea” – De când lumea si pământul, sexul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*