13 aprilie 2016 Comentarii 0

ACUZE de MALPRAXIS în Curtea de Argeş după ce o femeie a murit în curtea unui spital

ACUZE de MALPRAXIS în Curtea de Argeş după ce o femeie a murit în curtea unui spital

Împotriva mai multor medici de la Spitalul din Curtea de Argeş a fost depusă o plângere la Colegiul Medicilor, după ce o femeie a murit din cauza neglijenţei cadrelor medicale, după cum susţine familia acesteia.

Fiul Ligiei Moisescu, o femeie în vârstă de 71 de ani care a murit la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, îi acuză pe medicii care au avut-o sub observaţie de neglijenţă în serviciu, malpraxis şi lipsă de transparenţă.

Femeia, care a făcut un atac cerebral, a fost transportatăla Spitalul Judeţean Argeş, unde a stat internată două zile, după care a fost lăsată să meargă acasă cu tratament. La scurt timp, familia a dus-o din nou la spital, de această dată, la Curtea de Argeş.

„Pentru că nu se simţea foarte bine şi nu putea să doarmă, pe 28 februarie, mama a fost internată la Spitalul din Curtea de Argeş, de unde a fost externată pe data de 9 martie. Pe 4 aprilie am revenit la spital. Avea hipertensiunie arterială şi fibrilaţie ventriculară. A fost internată pe Secţia de Boli Interne. În urma investigaţiilor, i s-au descoperit, în plus, o otită şi probleme la ficat. Pentru a o face bine, medicii i-au administrat mamei doar algocalmin şi diazepam (…) În noaptea de 7 spre 8 aprilie, mama a murit. Acuz conducerea spitalului că nu mi-a permis nici până acum accesul la fişa de analize a mamei, iar pe şefa Secţiei de Boli Interne, Marilena Stoican, pe medicul primar Maria Dinescu şi pe medicul dermatolog Ivaşcu, care era de gardă în noaptea când mama a murit îi acuz de malpraxis şi neglijenţă în serviciu. Se încearcă muşamalizarea cazului şi ştergerea imaginilor de pe camerele de supraveghere de la Secţia de Interne, unde se vede clar că atât mama mea cât şi colegele ei de salon au solicitat ajutor cadrelor medicale în noaptea de 7 spre 8 aprilie. Mai bine de o oră şi jumătate nu s-a deplasat nimeni să acorde niciun fel de ajutor mamei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Moisescu, fiul femeii.

Post-ul ACUZE de MALPRAXIS în Curtea de Argeş după ce o femeie a murit în curtea unui spital apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ACUZE de MALPRAXIS în Curtea de Argeş după ce o femeie a murit în curtea unui spital

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Șanse infime pentru naționala masculină de handbal tineret de a mai ajunge la Euro

Șanse infime pentru naționala masculină de handbal tineret de a mai ajunge la Euro – Naționala masculină de handbal tineret a cedat în fața Sloveniei cu 17-31 (11-14), la Fafe, …]

Sport 0 Comentarii

Ilie Năstase s-a îndrăgostit de una dintre mașinile de epocă ale marelui colecționar Ion Țiriac: ”În vară, fac 70 de ani. Aștept un cadou frumos, pe 4 roți, de la el! Eu p-asta aș vrea-o!” / FOTO

Ilie Năstase s-a îndrăgostit de una dintre mașinile de epocă ale marelui colecționar Ion Țiriac: ”În vară, fac 70 de ani. Aștept un cadou frumos, pe 4 roți, de la …]

Accident grav în Bistriţa! A ucis o femeie şi a fugit de la locul faptei!

Accident grav în Bistriţa! A ucis o femeie şi a fugit de la locul faptei! – Un accident grav a avut loc miercuri seară în Bistriţa. Un şofer beat şi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*