Adam Johnson a început munca în pușcărie. Câștigă într-o săptămână banii de țigări pentru o zi!
8 aprilie 2016 Comentarii 0

Adam Johnson a început munca în pușcărie. Câștigă într-o săptămână banii de țigări pentru o zi!

Adam Johnson a început munca în pușcărie. Câștigă într-o săptămână banii de țigări pentru o zi!

Fotbalistul englez Adam Johnson, găsit vinovat de raporturi sexuale cu o minoră (o fată de 15 ani), și-a început executarea pedepsei după gratii. Johnson muncește în sala de gimnastică a închisorii din Leeds, încasând un venit de 11 lire sterline pe săptămână (circa 13 euro).

La Manchester City, Johnson câștiga 100.000 de lire sterline ori pe săptămână, în timp ce la Sunderland, ultimul club unde a jucat înainte de a fi arestat, încasa săptămânal suma de 60.000 de lire sterline.
18c76eff2de381afd7ae833af7bd0604_43_m

Fostul internațional (28 de ani), care a fost coleg cu român Costel Pantilimon la Sunderland, își execută sentința de șase ani într-o închisoare din Leeds.

Pușcăria este însă plină de suporteri ai echipelor Leeds United și Bradford City, iar Adam Johnson a fost deja luat la ochi, susține presa britanică.

Post-ul Adam Johnson a început munca în pușcărie. Câștigă într-o săptămână banii de țigări pentru o zi! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adam Johnson a început munca în pușcărie. Câștigă într-o săptămână banii de țigări pentru o zi!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Burleanu, după decesul lui Patrick Ekeng: ”E datoria noastră să nu mai permitem un asemenea eveniment pe terenul de joc!”

Burleanu, după decesul lui Patrick Ekeng: ”E datoria noastră să nu mai permitem un asemenea eveniment pe terenul de joc!” – Cazul mijlocașului dinamovist Patrick Ekeng, care s-a prăbușit pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*