Adela Popescu s-a dat de gol. Uite ce o face cu adevărat fericită în această perioadă
8 mai 2016 Comentarii 0

Adela Popescu s-a dat de gol. Uite ce o face cu adevărat fericită în această perioadă

Adela Popescu s-a dat de gol. Uite ce o face cu adevărat fericită în această perioadă

Adela Popescu trăiește cea mai fericită perioadă din viața ei. Vedeta mai are foarte puțin până va deveni mamă pentru prima oară și recunoaște că din cauza sarcinii are multe pofte. Prezentatoarea tv a publicat o imagine și le-a arătat fanilor cum soțul ei a făcut-o fericită, cumpărându-i cirește.

„Uite cum poți face o fetiță fericită”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii de pe Facebook. În doar câteva minute, fotografia a primit zeci de like-uri și comentarii din partea prietenilor virtuali.

13178945_1257509797611645_287473279197245551_n

În urmă cu doar câteva zile, Adela Popescu le-a mai făcut o dezvăluire fanilor.Vedeta se confruntă cu o problemă despre care a vorbit pentru prima dată. Artista recunoaşte că burtica i-a crescut atât de mult, încât nu mai are cu ce să se îmbrace. Sincera mărturisire a fost făcută de Adela Popescu pe blogul personal. „Până acum v-am spus numai de momentele frumoase. Dar e momentul să fiu sinceră! Dragi doamne şi domnişoare care doriţi să deveniţi la un moment dat mămici, eu v-o recomand din toată inima. Dar trebuie să mă confesez. Va veni ziua aceea în care orice aţi încălţa, fie şi niste flip-flops, o să vă strângă. Vor veni noptile acelea în care nu veţi reuşi nicicum să adormiţi (da, da, adio dormit pe burtă sau orice poziție de somn confortabilă). Şi va veni ziua în care veţi petrece o jumătate de ora în faţa dulapului ca sa constataţi că… nu aveţi cu ce sa vă îmbracati. Dacă aveţi idei, chiar le astept în comentarii fiindcă, vă spun sincer, eu mi-am pus întrebarea asta zile la rând. Când am început filmările pentru „Vorbeşte Lumea” burtica nu se cunoştea asa tare. Aşa că mi-a fost mai uşor. Însă, pe măsură ce avansam în sarcina, era tot mai dificil”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

Post-ul Adela Popescu s-a dat de gol. Uite ce o face cu adevărat fericită în această perioadă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adela Popescu s-a dat de gol. Uite ce o face cu adevărat fericită în această perioadă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dănuț Lupu, vizitat de un prieten bun la spital: ^”Eu nu știu ce-i aia răceală, n-am avut în viața mea, deși am 45 de ani!”

Dănuț Lupu, vizitat de un prieten bun la spital: ^”Eu nu știu ce-i aia răceală, n-am avut în viața mea, deși am 45 de ani!” – Situația medicală a lui …]

Cele mai bogate animale din lume. Valorează milioane de dolari

Cele mai bogate animale din lume. Valorează milioane de dolari – Iubitorii de animale ar putea să facă orice pentru acestea, inclusiv să le lase moștenire toată averea. De exemplu, …]

Sport 0 Comentarii

Ștefan Radu are de ce să fie fericit: un șeic celebru s-a declarat fan Lazio!

Ștefan Radu are de ce să fie fericit: un șeic celebru s-a declarat fan Lazio! – Tamim bin Hamad bin Khalifa Al-Thani, șeicul care a cumpărat Paris Saint Germain în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*