Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ” Când eram împreună, eram fericită, se comporta foarte frumos, nici nu credeam că o să se ajungă aici”
7 aprilie 2016 Comentarii 0

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ” Când eram împreună, eram fericită, se comporta foarte frumos, nici nu credeam că o să se ajungă aici”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ” Când eram împreună, eram fericită, se comporta foarte frumos, nici nu credeam că o să se ajungă aici”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

sex-ADELA-tifetz_15

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

Dragă Adela,

Am tot citit răspunsurile tale și am ajuns la concluzia că am nevoie și eu de sfatul tău! Am cunoscut un băiat prin intermediul unei prietene… Ne știm de aproape un an… Am început să vorbim pe facebook, după, am făcut schimb de numere de telefon, au fost câteva săptămâni în care am vorbit așa… Începuse să mă sune chiar în fiecare zi, îmi spunea că îi place de mine și că vrea să ne vedem… Ne-am întâlnit, am stat puțin de vorbă pentru că urma să plece la serviciu. După acea întâlnire, am continuat să ținem legătura, până într-o seară când l-am sunat și mi-a vorbit ca și cum l-aș fi deranjat și mi-am cerut scuze printr-un mesaj, după care nici eu nu l-am mai sunat și nici el. Au trecut câteva luni și, prin luna noiembrie anul trecut(2015), spre surprinderea mea, m-a sunat. Am început din nou să vorbim, ne sunam unul pe celălalt, a urmat să ne vedem și pot să zic că dupa acea întâlnire a început relația noastră. Atunci a fost primul sărut. După câteva zile, a venit la mine, a ramas și a dormit la mine și în seara aceea s-a întâmplat ce amândoi ne-am dorit. A fost exact cum îmi doream și am zis, gata, el e. Au urmat zile frumoase, am fost foarte fericită. Îmi placea foarte mult cum îmi vorbea, cum se comporta. Au trecut două-trei saătămani și simțeam că ceva nu e OK. Nu mă mai suna ca înainte. Ne-am întâlnit și am vorbit… L-am intrebat ce se întâmplă, pentru că simt că ceva nu e în regulă. El lucrează de noapte. Mi-a zis că e obosit, crede că s-a întâmplat totul prea repede și că el are „pitici pe creier” și că nu mai suntem copii să ne sunăm din oră în oră. I-am zis că nu-I cer să ne vedem zi de zi, dar vreau să știu că e aici, că am pe cineva lângă mine. Ce a urmat… Câteva zile, tot vorbind la telefon, spunându-mi într-o după-amiază că o să mă sune când se trezește să plece la serviciu. Nu m-a sunat. L-am lăsat timp de cinci zile să văd ce face, ce se întâmplă, nici un semn. Nu am mai rezistat și l-am sunat. Nu mi-a raspuns. Atunci i-am scris un mesaj și i-am zis că îmi pare rău dacă am deranjat, că nu înțeleg ce e cu el și că îmi pare rău dacă l-am supărat cu ceva. Nici un semn! Au trecut iar 6 zile de când nu am vorbit, nici un semn…
Acele săptămâni în care ne-am întâlnit, ne-am vorbit, am fost foarte fericită, simțeam că e al meu și că totul e OK. Când eram împreună, se comporta foarte frumos, nici nu credeam că o să se ajungă aici. Pe mine mă macină întrebarea ”de ce?”. Ce s-a întâmplat, unde am greșit? Nici un răspuns, nici un motiv, pur și simplu, tăcere. Tu ce părere ai? Ce sfat îmi dai? Cum să trec peste asta? Îmi e dor de el și mă doare cel mai tare că nu știu ce s-a întâmplat.

Adela răspunde:

Draga mea,

Dacă el nu te sună şi nu vrea să-ţi răspundă, nu prea ai ce să-i faci. Gândeşte-te cum a fost în acele săptămâni când erai fericită cu el. Dacă a fost posibil ca, după acele momente, el să se închidă într-un asemenea hal, e clar că nu te poţi baza pe sentimentele lui. Chiar dacă o să-ţi dea încă o dată iluzia că te doreşte, mai devreme sau mai târziu iar va dispărea, eventual când ţi-e lumea mai dragă. Cu tot dorul şi amorul, chiar nu merită să te chinui din cauza lui. Îmi dau seama că ţi-e greu, dar e spre binele tău să renunţi la o asemenea relaţie, care nu-ţi promite decât suferinţă. Mai este un aspect: cât de bine ai apucat să-l cunoşti, de fapt? Poate că el este într-o altă relaţie, din care doar a evadat puţin cu tine. Cine ştie, poate că cealaltă fată pleacă pentru perioade mai lungi – atunci când are timp de tine – după care revine şi el se închide brusc. Oricum ar fi, comportamentul lui denotă un egoism feroce, iar tu – crede-mă – n-ai greşit cu nimic. Este normal să vrei să ai o relaţie sănătoasă, în care fiecare să se poată bizui pe celălalt. Dacă el nu se ridică la înălţimea aşteptărilor tale, nu-ţi coborî tu standardele, dacă vrei să nu ai o viaţă de coşmar.

 

Post-ul Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ” Când eram împreună, eram fericită, se comporta foarte frumos, nici nu credeam că o să se ajungă aici” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ” Când eram împreună, eram fericită, se comporta foarte frumos, nici nu credeam că o să se ajungă aici”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tricolorul LMV PLoiești câștigă la ”masa verde” și se instalează pe primul loc în campionatul de volei

Tricolorul LMV PLoiești câștigă la ”masa verde” și se instalează pe primul loc în campionatul de volei – Formația de volei masculin Tricolorul LMV Ploiești va câștiga la ”masa verde” meciul …]

Sport 0 Comentarii

Jaf inedit la Chișinău: Au furat arborii decorativi | VIDEO

Jaf inedit la Chișinău: Au furat arborii decorativi | VIDEO – Jaf inedit în capitala Republicii Moldova! Doi bărbați au furat arborii decorativi de pe străzile din Chișinău. Aceștia au …]

Sport 0 Comentarii

Atentat cu bombă în Turcia. Patru soldați au fost uciși

Atentat cu bombă în Turcia. Patru soldați au fost uciși – Un atentat cu bombă a avut loc, vineri, în provincia Mardin, din sud-estul Turciei. Patru soldați au fost uciși …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*