Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De când m-am mutat la el, a început să ascundă lucruri de mine și să mă mintă”
24 aprilie 2016 Comentarii 0

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De când m-am mutat la el, a început să ascundă lucruri de mine și să mă mintă”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De când m-am mutat la el, a început să ascundă lucruri de mine și să mă mintă”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

sex-ADELA-tifetz_15

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Mă numesc Alexandra, am 20 de ani și de doi ani sunt împreună cu un băiat de 26 de ani. De un an ne-am mutat împreună și mi se pare ca s-a schimbat foarte mult. Înainte îmi vorbea foarte frumos, mă ajuta când aveam o problemă, mă asculta când aveam nevoie să vorbesc cu cineva. Pe scurt, mă făcea să mă simt iubită. De când m-am mutat la el, a început să fie mai distant, mai rece, cu toate că el spune că mă iubește în continuare. Când încerc să vorbesc cu el ca înainte, nu mai este atent la mine și nici el nu îmi mai spune mie când are vreo problemă. Și, în plus, a început să ascundă lucruri de mine și să mă mintă. Nu știu ce se întamplă cu el. Ajută-mă, te rog!

Adela răspunde:

Dragă Alexandra,

Cum aţi ajuns să vă mutaţi împreună? A tras el de tine sau ai vrut mai ales tu? Poate că v-aţi grăbit, poate că el şi-a dat seama că încă nu e pregătit să te aibă atât de aproape. Oricum, orice relaţie se deteriorează atunci când cei doi petrec foarte mult timp împreună. Bărbatul consideră că femeia face parte oarecum din peisaj şi nu mai are de ce să-i acorde atât de multă atenţie. Eforturile pe care le făcea înainte pentru ca tu să te simţi iubită, acum nu mai are de ce să le facă, deoarece te-a câştigat deja. Prin urmare, trebuie să faci ceva pentru ca el să nu aibă impresia că te-a cucerit complet. Cu alte cuvinte, nu te lăsa cucerită de tot. Pleacă uneori fără el, apucă-te de un lucru care te pasionează, nu mai fii cu ochii numai pe el. Dacă nu-i mai dai atenţie, va fi el neliniştit şi curios. Şi dacă tot nu reuşeşti să te simţi independentă, atunci mă tem că va trebui să luaţi din nou distanţă. Să vă mutaţi din nou separat şi să te regăseşti, spre binele tău şi al vostru.

 

Post-ul Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De când m-am mutat la el, a început să ascundă lucruri de mine și să mă mintă” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De când m-am mutat la el, a început să ascundă lucruri de mine și să mă mintă”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

VIDEO EXCLUSIV | Descurajat complet de ginecolog! Planul lui Vâlcan de a-și strânge copilul în brațe din prima clipă scârțâie

VIDEO EXCLUSIV | Descurajat complet de ginecolog! Planul lui Vâlcan de a-și strânge copilul în brațe din prima clipă scârțâie – Bucuria și nerăbdarea de a-și cunoaște fiul, eveniment care …]

Sport 0 Comentarii

Real Madrid a fost băgată în corzi înaintea meciului cu AS Roma din Liga Campionilor. Transferul lui Gareth Bale, realizat cu bani publici?

Real Madrid a fost băgată în corzi înaintea meciului cu AS Roma din Liga Campionilor. Transferul lui Gareth Bale, realizat cu bani publici? – Real Madrid a primit o lovitură …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*