Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie”
9 mai 2016 Comentarii 0

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

sex-ADELA-tifetz_15

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

Dragă Adela,

De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie. Eu am refuzat constant. El îmi spune așa: dacă aș ține la el așa cum pretind, aș face așa ceva. Am răspuns că această dorință a lui obsesiva în ultimul timp denotă un egoism teribil. Cred că singura soluție ar fi să termin această relație mai veche de 7 ani . Îți mulțumesc și aștept cu interes părerea ta!

Adela răspunde:

Draga mea,

Nimeni și nimic pe lumea asta nu are dreptul să te forțeze să interacționezi sexual împotriva voinței tale – ceea ce face prietenul tău este, într-adevăr, o dovadă de egoism. Poți să-i explici că motivul pentru care tu faci dragoste cu el este iubirea, nu cine știe ce experimente pornite din curiozitate. Dacă totuși ții la el, pentru că știi că are și alte calități, încearcă să glumești pe tema asta, până când tensiunea se dezamorsează. Spune-i, de exemplu, că vei fi de acord cu ce vrea el atunci când vei întâlni ”femeia potrivită”, față de care să te simți relaxată să ai o asemenea experiență. Sau, că ești de acord dacă vrea și el să aveți o aventură în trei cu un bărbat de care să vă îndrăgostiți amândoi (sperăm că va fi oripilat!). Ideea e să nu te mai afecteze atât de mult cererea lui și să-l faci să se simtă penibil că îți cere așa ceva. Dacă, însă, tonul și atitudinea lui au devenit de nesuportat, probabil că e timpul să renunți al această relație care și-a pierdut demult parfumul iubirii. Ce rost are să mai stai lângă un om care te desconsideră constant?

Post-ul Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

LPF a stabilit când joacă Steaua și Dinamo în sferturile Cupei Ligii

LPF a stabilit când joacă Steaua și Dinamo în sferturile Cupei Ligii – Meciul Dinamo – CFR Cluj, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii, a fost programat la …]

Sport 0 Comentarii

Istoria nu s-a repetat: Scoția a pus la punct performera Cupei Mondiale de rugby

Istoria nu s-a repetat: Scoția a pus la punct performera Cupei Mondiale de rugby – Naționala de rugby a Japoniei, autoarea celei mai mari surprize din istoria acestui sport, a …]

Sport 0 Comentarii

Britanicii încep să facă legea la grea! Văzuţi ca doi posibili viitori campioni mondiali, Anthony Joshua l-a făcut KO pe conaţionalul Dillian Whyte

Britanicii încep să facă legea la grea! Văzuţi ca doi posibili viitori campioni mondiali, Anthony Joshua l-a făcut KO pe conaţionalul Dillian Whyte – Sâmbătă seară, în Millenium Dome din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*