Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”M-a păcălit cu masca lui de om bun și, de când ne-am căsătorit, relația noastră e o ceartă continuă!”
5 aprilie 2016 Comentarii 0

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”M-a păcălit cu masca lui de om bun și, de când ne-am căsătorit, relația noastră e o ceartă continuă!”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”M-a păcălit cu masca lui de om bun și, de când ne-am căsătorit, relația noastră e o ceartă continuă!”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

sex-ADELA-tifetz_15

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

Dragă Adela,

Te rog să mă ajuți întrucât sunt disperată din cauza soțului. De când ne-am căsătorit, adică din luna iulie 2015, relația noastra e o ceartă continuă. Ne mai certam și înainte de căsătorie, dar îmi dau seama că eu, de fapt, nu l-am cunoscut deloc înainte de căsătorie, am crezut în masca de om bun pe care o afișa și cu care amăgeste pe toată lumea. Pe lângă faptul ca e foarte puturos, încăpățanat, nu poți să comunici absolut nimic cu el, taciturn, nu îmi dădeam seama de ce nu îmi aduce bani în casă. De curand, l-am prins la… păcănele. Mi-am dat seama că de asta nu aduce bani în casă, pentru că joacă la păcănele și mă minte cu nerușinare. Ba mai mult, am aflat de la cineva că toți știau despre boala asta grava a lui numai eu nu știam și nu mi-a spus nimeni nimic. Până și mama lui, după ce a aflat și l-a certat, deja bate în retragere, nu face nimic să îl ajute să renunțe la dependența de păcănele. Mă simt dărâmată sufletește, nu știu ce să fac, în condițiile în care am și mama bolnavă, pe moarte, iar lui nu îi pasă. Te rog, ajută-mă, că nu știu ce să fac…

Cu stimă, Elena

Adela răspunde:

Dragă Elena,

Situaţia este într-adevăr delicată, pentru că atunci când e cineva are o dependenţă, aşa cum are soţul tău, nimeni şi nimic nu-l poate face să renunţe dacă el nu vrea. Dacă spui că e indiferent în situaţii grave – cum ar fi cea cu mama ta bolnavă – va trebui să dai dovadă de fermitate. Soţul tău, dacă e capabil să se trezească, se va trezi numai cu un duş rece pe care i-l va da viaţa. Chiar dacă sunteţi căsătoriţi, tu nu eşti obligată să stai cu el dacă el se comportă aşa. Ai grijă de mama ta, pentru că ea are cea mai mare nevoie de tine în aceste momente, şi lasă-l pe el să se descurce singur. Ar fi foarte bine dacă ai putea să nu mai intri în nicio polemică cu el. Dă-i de înţeles că te-ai resemnat în ceea ce-l priveşte şi eşti hotărâtă să-ţi vezi de viaţa ta. Dacă el nici măcar nu aduce bani în casă, tu de ce să fii preocupată de starea lui? Pentru ca o căsnicie să meargă, e nevoie de doi oameni care vor acelaşi lucru. Din păcate, se pare că nu e cazul lui. Dacă o să continue aşa, o să ajungeţi la divorţ – şi nu va fi din vina ta.

Post-ul Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”M-a păcălit cu masca lui de om bun și, de când ne-am căsătorit, relația noastră e o ceartă continuă!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”M-a păcălit cu masca lui de om bun și, de când ne-am căsătorit, relația noastră e o ceartă continuă!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

3 cutremure, noaptea trecută, în România

3 cutremure, noaptea trecută, în România – Trei cutremure s-au produs, în noaptea de duminică spre luni, în județele Vrancea și Brașov. Seismele au avut o magnitudine de 3,4 grade, 2,8 …]

Sport 0 Comentarii

O campioană olimpică pretinde că a fost infectată cu virusul Zika în Brazilia

O campioană olimpică pretinde că a fost infectată cu virusul Zika în Brazilia – Spaniola Marina Alabau (30 de ani), campioană olimpică la surfing în 2012, a declarat pentru Associated …]

Sport 0 Comentarii

Momente de panică într-un avion! Un pasager a început să țipe „Allahu Akbar” / VIDEO

Momente de panică într-un avion! Un pasager a început să țipe „Allahu Akbar” / VIDEO – Momente de panică într-un avion! Un bărbat musulman a început să țipe extrem de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*