Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Ne vedem doar seara şi facem sex şi ne băgăm la somn, atât…”
8 mai 2016 Comentarii 0

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Ne vedem doar seara şi facem sex şi ne băgăm la somn, atât…”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Ne vedem doar seara şi facem sex şi ne băgăm la somn, atât…”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

sex-ADELA-tifetz_15

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

Dragă Adela,

De 6 luni de zile trăiesc o poveste de dragoste mai… atipică, cu un bărbat mai mare cu 14 ani decât mine, eu având 21 de ani. Ne-am „cunoscut” pe un site de matrimoniale pe care primeam zeci de mesaje de la diferiţi bărbaţi ce îşi exprimau dorinţa de a mă cunoaşte, de a mă întreţine, de a mă cere în căsătorie ş.a.m.d. Bineînţeles că astfel de propuneri ce trădau o instabilitate emoţională nu mi-erau atractive. De fapt, asta m-a şi atras la el: nu a încercat să mă cucerească folosind texte de „agăţat ” expirate. El era interesat de studiile mele, de cariera pe care vreau s-o urmez şi alte curiozităţi „lumeşti”. În scurt timp, am făcut schimb de numere de telefon şi au urmat zile de discuţii despre verzi şi uscate, după care a avut loc  prima întâlnire… la el acasă, unde am constatat că este pasionat de lectură, dovadă fiind imensa lui bibliotecă. Acest lucru, cumulat cu pasiunea debordantă de care a dat dovadă, m-au cucerit iremediabil. Şi unde ar fi problema? Ei bine,  poate sunt exagerată, dar îndrăgostindu-mă foarte repede de el si exprimând deschis sentimentele intense pe care le simt, parcă aș fi așteptat o reacție, ceva, în acelaşi sens, un zâmbet, un „mă  bucur”, orice . Mi-aş fi dorit să aud şi eu din partea lui ca ţine la mine, că-l fac fericit, că însemn ceva pentru el. Timp de 6 luni nu s-a întâmplat asta. Ba mai mult, ieşeam în oraş foarte rar, şi doar noi doi. Nu a existat o întâlnire cu noi şi sora lui sau prietenii lui, deşi stăm în acelaşi oraş, nu a povestit nimănui despre noi, mă chema la el doar seara, o dată la câteva zile, deşi stă singur, iar eu la cămin, dimineaţa urmând  să ne despărţim. Aşteptam zi de zi cu sufletul la gură să mă cheme, să îmi furnizeze doza de fericire. I-am exprimat nemulţumirile mele, iar el s-a scuzat spunând că nu ştie să fie altfel, că este introvertit, că prima relaţie a avut-o la 27 de ani, punând până atunci cariera pe primul loc, că cea mai lungă relaţie a lui a fost de un an, că înainte să ne cunoaştem a fost 2 ani singur. Aparent, pare îndrăgostit fiind foarte pupăcios şi afectuos, dar m-a făcut să îmi pierd încrederea în mine, practice, ne vedem doar seara şi facem sex şi ne băgăm la somn,atât. Două zile la rând nu ne-am văzut niciodată, îmi dă totul cu porţia. Acum suntem într-o pauza, dar simt că nu rezist fără el. Ce crezi ca e în mintea lui?

 

Adela răspunde:

Draga mea,

Așa cum ți-ai dat și singură seama, pe site-urile de matrimoniale există – printre oameni normali care își caută sincer fericirea – și persoane care nu au reușit să-și găsească pe nimeni pentru că au probleme reale. Acest bărbat despre care povestești pare să facă parte din a doua categorie. Faptul că nu a avut o relație până la 27 de ani și că cea mai lungă relație pe care a avut-o a durat un an spune ceva despre el. Din motive pe care nu le putem cunoaște în totalitate fără să știm mai multe despre el, e incapabil să se implice emoțional. Cine știe prin ce traume a trecut în copilăria lui. Cine știe ce experiențe dureroase sau șocante l-au marcat. Problema este că el nu se va schimba, asta trebuie tu să înțelegi. Cu toate dragostea și pasiunea ta, încearcă să fii lucidă. Dacă poți să-l accepți așa cum este, continuă relația cu el. Dacă nu, atunci încearcă să faci toate eforturile pentru a te desprinde de el. Știi cum se spune: mai bine un sfârșit de groază decât o groază fără sfârșit. Mai este încă un aspect la care nu știu dacă te-ai gândit. Cât de bine îl cunoști, de fapt? Spui că vă întâlniți mereu numai voi doi, în casa în care locuiește singur. Dar ești sigură că nu mai are – de exemplu – încă o casă? Una în care – să zicem – locuiește împreună cu vreo nevastă și cine știe câți copii? Fabulez acum, dar poți să știi? Ia în considerare și această situație și nu te lăsa păcălită atât de ușor.

Post-ul Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Ne vedem doar seara şi facem sex şi ne băgăm la somn, atât…” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Ne vedem doar seara şi facem sex şi ne băgăm la somn, atât…”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Halep se menţine pe poziţia a doua, Irina Begu a urcat pe locul 26

Simona Halep se menţine pe poziţia a doua, Irina Begu a urcat pe locul 26 – Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, câştigătoare săptămâna trecută la Seul, a urcat trei poziţii …]

Sport 0 Comentarii

Deces suspect în atletism! A murit fostul director executiv al Agenției antidoping din Rusia

Deces suspect în atletism! A murit fostul director executiv al Agenției antidoping din Rusia – Fostul director executiv al Agenției ruse antidoping (RUSADA), Nikita Kamaiev (50 ani), a încetat din …]

În atenția fanilor naționalei României: a fost lansată aplicația UEFA Euro 2016 Fan Guide

În atenția fanilor naționalei României: a fost lansată aplicația UEFA Euro 2016 Fan Guide – Suporterii români care vor fi prezenți la Euro 2016 (10 iunie – 10 iulie) vor …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*