Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Nu mai vreau să îl iubesc, vreau să îl uit, să îl scot din inima mea”
8 aprilie 2016 Comentarii 0

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Nu mai vreau să îl iubesc, vreau să îl uit, să îl scot din inima mea”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Nu mai vreau să îl iubesc, vreau să îl uit, să îl scot din inima mea”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

sex-ADELA-tifetz_15

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

Dragă Adela,

Mă numesc Vanessa și am avut o relație de 6 luni cu un băiat. Eu am un copil de 3 ani. dar sunt despărțită de tatăl copilului care nu ma lasă în pace, mă vrea înapoi. Băiatul cu care am fost m-a părăsit acum 2 luni fără să îmi dea un motiv sigur. Spune doar că e vina mea. Acum, recent, am aflat că m-a înșelat în timpul relației și i-am reproșat, dar nu vrea să îmi recunoască. Spune că nu m-a uitat, că nu m-a înșelat. Ce să fac să trec cât mai repede peste durerea asta și să îi pară rău că m-a pierdut? Eu mă gândesc zilnic la el, dar nu mai vreau să îl iubesc, vreau să îl uit, să îl scot din inima mea… Dar cum?

Adela răspunde:

Dragă Vanessa,

Înțeleg că vrei să-l pedepsești pe iubitul tău care nu are de gând să recunoască nici în ruptul capului că te-a înșelat. Spui că vrei ca el să regrete, dar deocamdată se pare că tu ești cea care suferă, pentru că nu poți să ți-l scoți din inimă. Din păcate, nimeni nu poate ști cum să scoată pe cineva din inima sa, pentru simplul motiv că nimeni nu știe nici cum a intrat acolo! Nu putem controla iubirea. Ea este misterioasă, fascinantă, puternică. Aș vrea să pot să-ți dau un sfat despre cum să ștergi o iubire care te face să suferi, dar trebuie să recunosc că niciun sfat nu dă roade în acest domeniu. Când crezi că ai scăpat de pasiune, persoana respectivă apare și, într-o secundă, toate eforturile tale se duc pe apa sâmbetei! Timpul și distanța fac minuni, dar numai în cazul în care povestea a fost consumată – ceea ce nu pare să fie cazul tău. Tu încă te gândești la el, îl dorești cu aceeași intensitate cu care vrei să scapi de el – sau poate chiar mai tare! Altă cale ar fi să te îndrăgostești de altcineva și mai mult – dar asta iarăși nu stă în puterea noastră. Poate că, dacă tot suferi atât de dor, ar merita să-i mai acorzi o șansă, dar să-i spui de la început că la prima abatere nu mai vrei să auzi de el. Și să faci tot posibilul să te ții de cuvânt. Știu, e greu…

 

Post-ul Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Nu mai vreau să îl iubesc, vreau să îl uit, să îl scot din inima mea” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Nu mai vreau să îl iubesc, vreau să îl uit, să îl scot din inima mea”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ciprian Marica îşi pune mari speranţe în evoluţia tricolorilor la Campionatul European din 2016: “România are şansa ei!”

Ciprian Marica îşi pune mari speranţe în evoluţia tricolorilor la Campionatul European din 2016: “România are şansa ei!” – Naţionala de fotbal a României s-a calificat la turneul final al …]

Sport 0 Comentarii

Îl doare gura să promită? Nu! Reghecampf: ”O să vedeți că vom aduce jucători care…”

Îl doare gura să promită? Nu! Reghecampf: ”O să vedeți că vom aduce jucători care…” – Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, susține că din vară „roș-albaștrii” vor face o campanie spectaculoasă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*