26 aprilie 2016 Comentarii 0

Adi Minune nu s-a mai putut abţine! A dezvăluit numele femeii de care s-a îndrăgostit!

Adi Minune nu s-a mai putut abţine! A dezvăluit numele femeii de care s-a îndrăgostit!

Şi regele manelelor are idolii săi. Adi Minune a recunoscut că admiră câţiva artişti de peste hotare. Cântăreţul a spus că cel mai mult o admiră pe Jennifer Lopez. Mai mult, interpretul a făcut şi o manea după una dintre melodiile ei.

„Îmi place cea cu… posteriorul mai bombat, Jennifer Lopez. Chiar am făcut şi o manea după ea. Michael Jackson este si acum în sufletul meu. Dance şi alte genuri muzicale se bazeaza pe măsura noastră. De sărbători cânt, asta e meseria mea, dar e frumos să stai cu familia acasă”, a mărturisit Adi Minune la Kanal D.

Adi Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți romi de manele, muzică țigănească și muzică lăutărească din România. A cântat de copil muzică lăutărească și manele, luându-și numele de scenă Adrian Copilul Minune, Adrian Minune sau Adi de Vito. Adrian a jucat şi în două filme, unde s-a interpretat pe sine: Gadjo dilo (1997) și Furia (2002).

Post-ul Adi Minune nu s-a mai putut abţine! A dezvăluit numele femeii de care s-a îndrăgostit! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adi Minune nu s-a mai putut abţine! A dezvăluit numele femeii de care s-a îndrăgostit!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Camelia Potec va asista la aprinderea flăcării olimpice

Camelia Potec va asista la aprinderea flăcării olimpice – Viața merge înainte și după ratarea rușinoasă a calificării echipei de gimnastică la Rio.  Președinta Federației Române de Natație și Pentatlon …]

Sport 0 Comentarii

Presa italiană: ”Nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o pe Halep”

Presa italiană: ”Nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o pe Halep” – Presa italiană laudă, joi, prestaţia Simonei Halep în sferturile de finală ale US …]

Sport 0 Comentarii

Convingătoare în ”optimi”, Serena Williams se va duela cu sora Venus, pentru un loc în semifinale

Convingătoare în ”optimi”, Serena Williams se va duela cu sora Venus, pentru un loc în semifinale – După meciuri ezitante, în care s-a chinuit să câștige în trei seturi, Serena …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*