5 aprilie 2016 Comentarii 0

Adio, Euro! Care sunt șansele ca Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016! Ce-i transmite Iordănescu lui Alibec

Adio, Euro! Care sunt șansele ca Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016! Ce-i transmite Iordănescu lui Alibec

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat că sunt șanse foarte mici ca, din China, Constantin Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016.

„Din păcate, consider că opțiunea pe care a luat-o Budescu de a pleca în China îi limitează foarte mult șansele de a merge la Euro. Gândiți-vă că joacă într-o echipă din seria secundă din China și ne este foarte greu să-l urmărim. Nu știu dacă el va mai avea forma necesară ca să mai aibă o prestație foarte bună la Euro. Gândiți-vă că mai are și probleme de adaptare și chiar de mâncare. Oricum, lista rămâne deschisă, urmărim mulți jucători din România, dar și din străinătate. Eu voi chema jucătorii dacă joacă bine chiar dacă evoluează în Madagascar!”, a spus Iordănescu la Europa FM.

Selecționerul a discutat și despre problemele de greutate ale lui Denis Alibec, de la Astra: „Pe mine nu mă interesează unele probleme ale jucătorilor, așa cum nu mă interesează nici kilogramele în plus ale lui Alibec. Cu două zile înaintea meciului cu Dinamo, i-am transmis un mesaj prin care am precizat câteva lucruri pe care vreau să le văd la el. Asta în condițiile în care el își dorește să meargă la Euro! Sincer, mi-a plăcut cum a evoluat, și nu neapărat faptul că a marcat trei goluri, ci a încercat să țină cont de mesajul pe care i l-am transmis. Alibec trebuie să înțeleagă că nu are locul asigurat pentru a merge la Euro dacă nu va lăsa o bună impresie până la final”.

Acesta a vorbit și despre situația de la echipa națională și rezultate din ultima perioadă: „De un an, un an și jumătate echipa națională nu a mai pierdut, iar acest lucru ne motivează, ne dă speranțe. Aria de selecție este foarte mică, nu avem staruri în echipa națională care să câștige singur un meci. Totul se bazează pe grup și pe forța lui, pe disciplina tactică, pe muncă, alergătură și nu în ultimul rând pe dorința de a obține rezultate bune împreună”.

Post-ul Adio, Euro! Care sunt șansele ca Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016! Ce-i transmite Iordănescu lui Alibec apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adio, Euro! Care sunt șansele ca Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016! Ce-i transmite Iordănescu lui Alibec

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Extremista Marine Le Pen a ţinut un discurs la Sinaia | GALERIE FOTO

Extremista Marine Le Pen a ţinut un discurs la Sinaia | GALERIE FOTO – Liderii de extremă dreaptă din Europa se reunesc s-au reunit sâmbătă la Siania, iar invitatul de …]

Sport 0 Comentarii

Alexandra Dulgheru, învinsă în primul tur la Wuhan. Ce românce joacă azi în China. Când e meciul Simonei Halep

Alexandra Dulgheru, învinsă în primul tur la Wuhan. Ce românce joacă azi în China. Când e meciul Simonei Halep – Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru a fost învinsă de …]

Sport 0 Comentarii

Adrian Mutu are din nou porţile larg deschise la echipa naţională: “Poate spera!”

Adrian Mutu are din nou porţile larg deschise la echipa naţională: “Poate spera!” – Echipa naţională de fotbal a României s-a calificat la turneul final al Campionatuluui European, competiţie care …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*