5 aprilie 2016 Comentarii 0

Adio, Euro! Care sunt șansele ca Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016! Ce-i transmite Iordănescu lui Alibec

Adio, Euro! Care sunt șansele ca Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016! Ce-i transmite Iordănescu lui Alibec

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat că sunt șanse foarte mici ca, din China, Constantin Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016.

„Din păcate, consider că opțiunea pe care a luat-o Budescu de a pleca în China îi limitează foarte mult șansele de a merge la Euro. Gândiți-vă că joacă într-o echipă din seria secundă din China și ne este foarte greu să-l urmărim. Nu știu dacă el va mai avea forma necesară ca să mai aibă o prestație foarte bună la Euro. Gândiți-vă că mai are și probleme de adaptare și chiar de mâncare. Oricum, lista rămâne deschisă, urmărim mulți jucători din România, dar și din străinătate. Eu voi chema jucătorii dacă joacă bine chiar dacă evoluează în Madagascar!”, a spus Iordănescu la Europa FM.

Selecționerul a discutat și despre problemele de greutate ale lui Denis Alibec, de la Astra: „Pe mine nu mă interesează unele probleme ale jucătorilor, așa cum nu mă interesează nici kilogramele în plus ale lui Alibec. Cu două zile înaintea meciului cu Dinamo, i-am transmis un mesaj prin care am precizat câteva lucruri pe care vreau să le văd la el. Asta în condițiile în care el își dorește să meargă la Euro! Sincer, mi-a plăcut cum a evoluat, și nu neapărat faptul că a marcat trei goluri, ci a încercat să țină cont de mesajul pe care i l-am transmis. Alibec trebuie să înțeleagă că nu are locul asigurat pentru a merge la Euro dacă nu va lăsa o bună impresie până la final”.

Acesta a vorbit și despre situația de la echipa națională și rezultate din ultima perioadă: „De un an, un an și jumătate echipa națională nu a mai pierdut, iar acest lucru ne motivează, ne dă speranțe. Aria de selecție este foarte mică, nu avem staruri în echipa națională care să câștige singur un meci. Totul se bazează pe grup și pe forța lui, pe disciplina tactică, pe muncă, alergătură și nu în ultimul rând pe dorința de a obține rezultate bune împreună”.

Post-ul Adio, Euro! Care sunt șansele ca Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016! Ce-i transmite Iordănescu lui Alibec apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adio, Euro! Care sunt șansele ca Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016! Ce-i transmite Iordănescu lui Alibec

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dedicația boxerului Lucian Bute cu ocazia Zilei Naționale a României

Dedicația boxerului Lucian Bute cu ocazia Zilei Naționale a României – Pugilistul Lucian Bute a scris un mesaj pe Facebook în care urează La Mulţi Ani de Ziua Naţională a …]

Sport 0 Comentarii

Sinuciderea asistată medical va fi legalizată în Canada

Sinuciderea asistată medical va fi legalizată în Canada – Canada va legaliza sinuciderea asistată medicală. Guvernul condus de Justin Trudeau a înaintat un proiect de lege care le va permite …]

Sport 0 Comentarii

Încă un gol pentru Florin Andone în ”Segunda Division”

Încă un gol pentru Florin Andone în ”Segunda Division” – Florin Andone (22 de ani), atacantul care a adus egalarea pentru naționala României la Bologna, în amicalul cu Italia (2-2), …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*