12 mai 2016 Comentarii 0

Adolescentă de 15 ani, bătută și violată de doi minori și un bătrân!

Adolescentă de 15 ani, bătută și violată de doi minori și un bătrân!

O adolescentă în vârstă de 15 ani din Suceava a fost bătută și violată de doi minori și un bărbat în vârstă de 83 de ani, după ce s-a lăsat convinsă de băieți să întrețină relații sexuale cu octogenarul contra cost.
Puștoaica a fost convinsă de cei doi minori de 16, respectiv 17 ani, să meargă în locuința bătrânului din Solca pentru a întreține relații sexuale contra cost cu octogenarul. Însă, în locuința bărbatului, aceasta a consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat a fost luată la bătaie de cei trei bărbați și violată.

Adolescenta s-a trezit, ulterior, la spitalul din Rădăuți, cu urme de violență de corp, și le-a povestit medicilor prin ce a trecut, că a mers cu doi băieți, de 16 ani și de 17 ani, la domiciliul lui Alexandru M., de 83 ani, toți din orașul Solca, unde au consumat băuturi alcoolice și nu-și amintește nimic din ce s-a întâmplat ulterior.

Potrivit site-ului www.informatiata.ro, polițiștii au deschis o anchetă și în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că minora a fost acostată de cei doi băieți, care i-au propus să meargă la domiciliul lui Alexandru M., să întrețină raporturi sexuale contra cost. Acesteia i s-a spus inițial că nu va păți nimic, urmând doar să induca în eroare persoana în vârstă pentru obținerea unei sume mai mari de bani. Cei trei, împreună cu bărbatul de 83 de ani, au consumat băuturi alcoolice la locuința acestuia din urma, iar ulterior tinerii, dar și bătrânul, au întreținut relații sexuale cu minora, profitând de starea acesteia de beție.

Drept urmare, cei doi minori au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și proxenetism, iar Alexandru M., de 83 ani, a fost si el identificat și reținut pentru viol.

Post-ul Adolescentă de 15 ani, bătută și violată de doi minori și un bătrân! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adolescentă de 15 ani, bătută și violată de doi minori și un bătrân!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Incendiu puternic de vegetaţie în Harghita! Pompierii şi voluntarii încearcă să stingă focul!

Incendiu puternic de vegetaţie în Harghita! Pompierii şi voluntarii încearcă să stingă focul! – Mai mulţi pompieri, voluntari şi pădurari încearcă să stingă, de 17 ore, un incendiu de vegetaţie …]

Sport 0 Comentarii

Fosta campioană mondială Sarah Tait a murit la 33 de ani

Fosta campioană mondială Sarah Tait a murit la 33 de ani – Australianca Sarah Tait, fostă campioană mondială și vicecampioană olimpică la canotaj, a încetat din viață la vârsta de …]

Sport 0 Comentarii

Bancul de miercuri. Baba de 80 de ani

Bancul de miercuri. Baba de 80 de ani – Cica era o baba de 80 de ani… Ii apare Dumnezeu in vis si ii spune: – Tu o sa mai traiesti …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*