27 aprilie 2016 Comentarii 0

Adrian Mutu, executat silit de fosta nevastă. Fotbalistul n-a plătit pensie alimentară de mai multe luni

Adrian Mutu, executat silit de fosta nevastă. Fotbalistul n-a plătit pensie alimentară de mai multe luni

Adrian Mutu (38 de ani), de la vicecampioana ASA, va fi executat silit la cerera primei sale soții, Alexandra Dinu, după ce fotbalistul nu i-a plătit pensia alimentară copilului pe care îl are cu aceasta, în ultimii trei ani.

Mutu va trebui să scoată din buzunar peste 140.000 de euro, relatează postul Antena 1.

„Briliantul” ar fi trebuit să plătească lunar o pensie alimentară de 5.000 de euro, iar la începutul acestui an, fosta soție a lui Mutu a cerut executarea silită a jucătorului.

Mariajul dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu a durat doi ani de zile, între 2001 şi 2003. A rezultat un copil, Mario, care a rămas cu mama.

Post-ul Adrian Mutu, executat silit de fosta nevastă. Fotbalistul n-a plătit pensie alimentară de mai multe luni apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adrian Mutu, executat silit de fosta nevastă. Fotbalistul n-a plătit pensie alimentară de mai multe luni

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

US Open, dublu, băieți: Tecău și Rojer, în ”optimi” fără luptă

US Open, dublu, băieți: Tecău și Rojer, în ”optimi” fără luptă – Perechea româno-olandeză Horia Tecău – Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 3, s-a calificat sâmbătă noapte în optimile …]

Sport 0 Comentarii

Dănuț Lupu este șocat de arestarea prietenului său Iulian Chiriță. ”Toată generația noastră n-a avut minte și n-a știut cum să-și chibzuiască banii câștigați din fotbal. Vreau să fac o fundație pentru ajutorarea fotbaliștilor ajunși în pragul sărăciei”

Dănuț Lupu este șocat de arestarea prietenului său Iulian Chiriță. ”Toată generația noastră n-a avut minte și n-a știut cum să-și chibzuiască banii câștigați din fotbal. Vreau să fac o …]

Sport 0 Comentarii

Gâlcă a făcut doar o schimbare la Eibar și vrea întăriri. Un stelist, pe listă. ”Nu am soluții pe bancă”

Gâlcă a făcut doar o schimbare la Eibar și vrea întăriri. Un stelist, pe listă. ”Nu am soluții pe bancă” – Constantin Gâlcă a cerut conducerii clubului Espanol Barcelona o …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*