1 aprilie 2016 Comentarii 0

Adrian Sârbu, Orlando Nicoară și Mediafax Group, trimiși în judecată pentru evaziune fiscală

Adrian Sârbu, Orlando Nicoară și Mediafax Group, trimiși în judecată pentru evaziune fiscală

Proprietarul Mediafax, Adrian Sârbu, a fost astăzi trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, instigare la evaziune fiscală, instigare la delapidare și spălare de bani. Prejudiciul în dosar ar ajunge la 14 milioane de euro.

În același dosar au fost trimiși și Orlando Nicoară, fost director general al Mediafax, Cosmina Noaghea, fost director general la Publimedia, pentru evaziune fiscală, delapidare și spălare de bani, dar și societatea Mediafax Group, aflată în insolvență.

Urmărirea penală împotriva lui Adrian Sârbu a început anul trecut, când omul de afaceri a fost arestat preventiv la începutul lunii februarie 2015, sub acuzațiile de evaziune fiscală, spălare de bani și instigare la delapidare. La sfârșitul lunii mai, măsura arestului preventiv a fost înlocuită cu arestul la domiciliu, iar ulterior acesta a fost eliberat și pus sub control judiciar.

Post-ul Adrian Sârbu, Orlando Nicoară și Mediafax Group, trimiși în judecată pentru evaziune fiscală apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adrian Sârbu, Orlando Nicoară și Mediafax Group, trimiși în judecată pentru evaziune fiscală

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Mamă, nu ieşi luni în locuri unde este multă lume”. Acesta este mesajul unui islamist pentru mama sa din Belgia

”Mamă, nu ieşi luni în locuri unde este multă lume”. Acesta este mesajul unui islamist pentru mama sa din Belgia – O femeie din oraşul belgian Anvers a primit un …]

Sport 0 Comentarii

Steaua l-a ratat pe Costin Budescu. ^La solicitarea lui Reghe, Gigi Becali face eforturi să-și readucă ”Magicianul”!

Steaua l-a ratat pe Costin Budescu. ^La solicitarea lui Reghe, Gigi Becali face eforturi să-și readucă ”Magicianul”! – După ce l-au ratat pe Costin Budescu, de la Astra, liderul Ligii …]

Sport 0 Comentarii

Cum şi-a dat seama Octavia Geamănu că este însărcinată! „Am visat că trecea un şoricel prin casă”

Cum şi-a dat seama Octavia Geamănu că este însărcinată! „Am visat că trecea un şoricel prin casă” – Octavia Geamănu şi Marian Ionescu vor deveni părinţi la sfârşitul acestui an. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*