2 mai 2016 Comentarii 0

Adriana Bahmuțeanu, distrusă de durere după moartea lui Marian Dârță

Adriana Bahmuțeanu, distrusă de durere după moartea lui Marian Dârță

Marian Dâță a murit în noaptea de duminică de luni, după o lungă suferință. Adriana Bahmuțeanu, una din persoanele cu care stilistul a avut o strânsă prietenie, este distrusă de durere. 

„Îmi pare nespus de rău. Toată familia lui este disperată. Sora lui nu ştie ce să mai facă. Tuturor ne pare rău, dar decât să se chinuie aşa…”, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.

Adriana Bahmuțeanu a fost alături de Marian Dârță cu câteva zile înainte să moară și a postat pe Facebook un mesaj emoționant pentru prietenul său.

Te iubesc, prieten drag, şi îmi pare nespus de rău că eşti nevoit să treci prin încercarea asta grea. Dar te ştiu, eşti puternic, tenace, încăpăţânat şi teribil de amuzant! Chiar şi aşa, de pe un pat de spital, ai găsit în tine putere să zâmbeşti! Ai rămas acelaşi nebun frumos cu care am râs, am plâns, am ciocnit un pahar! Aş vrea să ştii că îţi sunt alături necondiţionat. La fel ca şi mine, atâţia alţi oameni, necunoscuţi publicului larg, s-au oferit să te ajute. Din puţinul lor au dat ceva, din sufletul lor un gând bun ca tu să te faci bine sau să se sfârşească odată totul! Am venit azi la tine, nici eu nu ştiu de ce, să te rog să mă ierţi, să te revăd, să îţi urez sănătate, să ştiu că se mai poate face ceva. Gazi vrea să îţi organizeze concerte caritabile, alţi artişti vor să te ajute, iar eu nu ştiu dacă tu vei mai putea fi alături de lumea asta dezlanţuită, de frumuseţea şi tristeţea ei, de toată nebunia asta de care ştiu că eşti îndrăgostit, scria Adriana Bahmuțeanu pe Facebook, în urmă cu o săptămână.

Post-ul Adriana Bahmuțeanu, distrusă de durere după moartea lui Marian Dârță apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adriana Bahmuțeanu, distrusă de durere după moartea lui Marian Dârță

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rapid l-a adus pe Rafa. Nu joacă tenis, dar ar ști ceva fotbal

Rapid l-a adus pe Rafa. Nu joacă tenis, dar ar ști ceva fotbal – Echipa de fotbal Rapid a efectuat astăzi al 12-lea transfer. Giuleștenii l-au adus pe Rafa Jorda, anunță …]

Sport 0 Comentarii

Cum te rogi pentru sufletele celor adormiți

Cum te rogi pentru sufletele celor adormiți – În perioada Postului Mare, mai mult ca oricând, credincioșii își îndreaptă gândurile cu smerenie către sufletele celor adormiți. Dat fiind că în …]

Sport 0 Comentarii

Italienii ”fluieră” cel mai bine! Nicola Rizzoli, arbitrul anului 2015

Italienii ”fluieră” cel mai bine! Nicola Rizzoli, arbitrul anului 2015 – Italianul Nicola Rizzoli a fost desemnat cel mai bun arbitru din lume în 2015 de către Federația Internațională de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*