4 mai 2016 Comentarii 0

Adriana Bahmuţeanu, în lacrimi la căpătâiul lui Marian Dârţă: „Am trăit multe nebunii frumoase”

Adriana Bahmuţeanu, în lacrimi la căpătâiul lui Marian Dârţă: „Am trăit multe nebunii frumoase”

Adriana Bahmuţeanu, bună prietenă cu cel care a fost Marian Dârţă, a mers, miercuri, la capela cimitirului Bellu, pentru a-i aprinde acestuia o lumânare la căpătâi.

Prezentatoarea TV deplânge moartea lui Marian Dârţă, care i-a fost bun prieten şi confident. Mâine, „stilistul vedetelor” va fi înmormântat la cimitirul din Sinteşti, alături de bunicii săi.

„Nu aş fi vrut să trăiesc vreodată clipa asta. Am trăit cu Marian multe nebunii frumoase. Ne-am cunoscut în urmă cu mulţi ani, dormea la mine, ne-am căsătorit câinii… Era un nebun frumos, un excentric, îmi place să îmi aduc aminte de el aşa, nu pe un pat de suferinţă”, a spus Adriana Bahmuţeanu, la capela cimitirului Bellu.

Marian Dârţă a murit în noaptea de duminică spre luni, după o lungă suferinţă. „Stilistul vedetelor” suferea de cancer de câţiva ani, iar în ultimele zile fusese internat într-un centru de boli paleative, deoarece starea sa devenise critică. Tot aici, el şi-a dat şi ultima suflare, în prima zi de Paşte.

Post-ul Adriana Bahmuţeanu, în lacrimi la căpătâiul lui Marian Dârţă: „Am trăit multe nebunii frumoase” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Adriana Bahmuţeanu, în lacrimi la căpătâiul lui Marian Dârţă: „Am trăit multe nebunii frumoase”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ultimul cartuș. România – Tonga, astăzi, de la ora 21.00, pe arena Arcul de Triumf

Ultimul cartuș. România – Tonga, astăzi, de la ora 21.00, pe arena Arcul de Triumf – România va întâlni, astăzi, de la ora 21.00, Tonga, în ultimul joc de verificare …]

Sport 0 Comentarii

Cum crede Ion Țiriac că poate fi revigorat tenisul masculin românesc

Cum crede Ion Țiriac că poate fi revigorat tenisul masculin românesc – Ion Țiriac (76 de ani) a asistat, sâmbătă, la meciul de dublu din cadrul confruntării România – Slovenia …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*