Agenta care l-a adus în România: ”Sunt terminată. Încă nu respiră!”. Laurette a vorbit azi cu el și urma să vorbească în seara asta. ”Acum pe cine sa mai sun, Doamne?!”
6 mai 2016 Comentarii 0

Agenta care l-a adus în România: ”Sunt terminată. Încă nu respiră!”. Laurette a vorbit azi cu el și urma să vorbească în seara asta. ”Acum pe cine sa mai sun, Doamne?!”

Agenta care l-a adus în România: ”Sunt terminată. Încă nu respiră!”. Laurette a vorbit azi cu el și urma să vorbească în seara asta. ”Acum pe cine sa mai sun, Doamne?!”

Laurette Nogo, impresarul care l-a adus pe Patrick Ekeng în România, era în stare de șoc. Reamimtim că fotbalistul camerunez se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență Floreasca, din București.
”Sunt terminată! Nu-mi răspunde nimeni la telefon! Cineva care este acolo, la spital, mi-a scris că încă nu respiră”, a explicat agentul. ”Nu mi-a zis nicuodată că ar suferi de ceva. Azi am vorbit puțin cu el și i-am zis că o să-l sun. Acum pe cine sa mai sub, Doamne?!”.
Foarte multă lume s-a strâns în fața spitalului. Camerunezul nu răspunde manevrelor de resuscitare, dar acestea pot dura chiar și doua ore. Un caz asemănător s-a întâmplat și cu Fabrice Muamba în 2012. Inima i-a stat pentru 78 de minute, apoi jucătorul lui Bolton și-a revenit.
fabrice-muamba.JPG
De menționat că mijlocașul a căzut pe teren la câteva minute după ce intrase. E puțin probabil să fi suferit de vreo boală, în condițiile în care a trecut vizite medicale în România, dar și în Spania, unde a jucat pentru Cordoba, în ”Primera Division”.

Surse neoficiale din spital spun că Ekeng a ajuns la Spitalul de Urgență în stop cardiac și a fost băgat imediat la terapie intensivă, fiind resuscitat.

Ambulanța a intrat pe teren după aproape două minute și 40 de secunde. Culmea, meciul a continuat! Iar arbitrul de centru, Florin Marcu, e chiar medic!
12512610_160250341010946_4873538413149384659_n-620x620

 

Post-ul Agenta care l-a adus în România: ”Sunt terminată. Încă nu respiră!”. Laurette a vorbit azi cu el și urma să vorbească în seara asta. ”Acum pe cine sa mai sun, Doamne?!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Agenta care l-a adus în România: ”Sunt terminată. Încă nu respiră!”. Laurette a vorbit azi cu el și urma să vorbească în seara asta. ”Acum pe cine sa mai sun, Doamne?!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Campionul Marius Șumudică și-a dezvăluit secretele: ”Jucătorii făceau programul, apoi eu preluam controlul”

Campionul Marius Șumudică și-a dezvăluit secretele: ”Jucătorii făceau programul, apoi eu preluam controlul” – Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică, a dezvăluit câteva din secretele câștigării primului său titlu de campion …]

Sport 0 Comentarii

Lucaci speră să prindă Cupa Mondială. ”Barbă pentru Londra!”. Azi, test cu Namibia

Lucaci speră să prindă Cupa Mondială. ”Barbă pentru Londra!”. Azi, test cu Namibia – Flankerul Viorel Lucaci (28 de ani) își dorește ca României să câștige și meciul cu Namibia, …]

Sport 0 Comentarii

Aubameyang şi-a întrebat fanii cum vor să celebreze golurile | FOTO & VIDEO

Aubameyang şi-a întrebat fanii cum vor să celebreze golurile | FOTO & VIDEO – Pierre-Emerick Aubameyang (26 de ani), atacantul Borussiei Dortmund, ţine cont de părerea suporterilor, aşa că i-a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*