Aglomerație la castingul pentru filmul american ce se va turna la Castelul Corvinilor! 500 de români vor juca în “Dragon Heart”
8 aprilie 2016 Comentarii 0

Aglomerație la castingul pentru filmul american ce se va turna la Castelul Corvinilor! 500 de români vor juca în “Dragon Heart”

Aglomerație la castingul pentru filmul american ce se va turna la Castelul Corvinilor! 500 de români vor juca în “Dragon Heart”

Peste o mie de oameni s-au înghesuit să se înscrie la castingul organizat, la Hunedoara, pentru producția americană de epocă ce se va filma, începând de săptămâna viitoare, la Castelul Corvinilor. Doar jumătate dintre aceștia vor apărea, însă, ca figuranți, în pelicula “Dragon Heart”, partea a patra.

Timp de aproape o săptămână, începând din 1 și până în 6 aprilie, o agenție specializată din București a organizat, la Galeria de Arte din municipiul Hunedoara, un casting pentru pelicula Hollywood ce urmează să se filmeze, în zilele următoare, în fosta casă a lui Iancu de Hunedoara. S-au căutat 500 de figuranți, persoane de toate vârstele, inclusiv copii, care să apară în celebrul lungmetraj american. Pentru figurație specială, echipa de la firma de casting a căutat și un anume tip de personaje: bărbați solizi, cu barbă și păr lung. Regizorul filmului urmează acum să îi aleagă pe cei care vor juca în celebra peliculă americană.

Cel mai mare casting de când Sergiu Nicolaescu a venit la Hunedoara

La castingul de la Hunedoara s-au prezentat sute de doritori să apară în partea a patra a cunoscutului lungmetraj „Dragon Heart”. De la tineri, până la copii sau bătrâni, chiar și de 70 sau 80 de ani, cu toții și-au încercat norocul de a juca în acest film.

casting castel (1)

„ La casting s-au înscris 1.120 de persoane. Telefonul încă mai sună și acum. Au fost persoane de toate categoriile de vârstă, începând de la 5-6 ani, până la vârstnici. A venit foarte multă lume, nu numai din Hunedoara și Deva, ci și din mai multe orașe ale țării, între care Râmnicu-Vâlcea, Timișoara și chiar București. Chiar spuneau unii dintre cei care s-au înscris că un asemenea casting nu a mai avut loc în Hunedoara dinainte de anii ’90, de când Sergiu Nicolaescu a filmat la Castelul Corvinilor (…) Am găsit și persoane cu barbă și păr lung, am căutat în primul rând, de acestea, însă acest lucru nu a reprezentat neapărat o condiție, fiind acceptate orice fel de persoane cu o tipologie interesantă. Important este să fie pe placul regizorului filmului. Urmează să ne întâlnim cu acesta și să-i selectăm pe cei 500 de figuranți care vor apărea în film. Cu o parte dintre cei selectați vom face și câteva probe de costum”, a spus Ema Urmuzescu, coodonatorul de figurație de la Agenția „En Vogue”.

casting castel (2)

Printre cei care s-au prezentat la casting s-au aflat și persoane care au mai făcut figurație și în alte filme. Unii dintre ei au apărut și în „Ghost Rider 2”, cu celebrul actor american Nicolas Cage în rolul principal, filmat parțial, tot la Castelul Corvinilor, în urmă cu câțiva ani.

Până în 11 aprilie, participanții la casting urmează să primească un răspuns: dacă vor participa sau nu la filmări. Norocoșii care vor ajunge pe platoul de filmare vor fi plătiți cu câte 50 de lei pentru fiecare zi petrecută în acel loc. În plus, vor avea și masa asigurată.

Filmările încep săptămâna viitoare

Începând de săptămâna viitoare, Castelul Corvinilor din Hunedoara se va transforma iar în platou de filmare. Edificiul istoric va fi decorul câtorva scene din partea a patra din seria cunoscutului lungmetraj „Dragon Heart” (Inimă de dragon). Acesta este un film fantastic, în care se amestecă aventura, romantismul, umorul și efectele speciale spectaculoase. Producătoarea acestei serii este Raffaella De Laurentiis, fiica celebrului producător de film Dino De Laurentiis.

Filmările vor avea loc, în special, în zone din exteriorul castelului, precum și în câteva locații din împrejurimile municipiului. O parte a acestei producții se va realiza și în studiouri din București.

 

Post-ul Aglomerație la castingul pentru filmul american ce se va turna la Castelul Corvinilor! 500 de români vor juca în “Dragon Heart” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Aglomerație la castingul pentru filmul american ce se va turna la Castelul Corvinilor! 500 de români vor juca în “Dragon Heart”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Raliul Dakar 2016: Încă un deces, un bărbat în vârstă de 63 de ani! Etapa a 7-a la clasa auto, câștigată de versarul Carlos Sainz

Raliul Dakar 2016: Încă un deces, un bărbat în vârstă de 63 de ani! Etapa a 7-a la clasa auto, câștigată de versarul Carlos Sainz – Spaniolul Carlos Sainz a …]

Sport 0 Comentarii

Van Gaal, cu “dracii roşii” pe marginea prăpastiei: “Este o situaţie nouă!”

Van Gaal, cu “dracii roşii” pe marginea prăpastiei: “Este o situaţie nouă!” – Tehnicianul echipei Manchester United, Louis van Gaal, a declarat sâmbătă, după meciul cu Stoke City, scor 0-2, …]

Sport 0 Comentarii

Două zodii care trăiesc cu o mare povară pe suflet

Două zodii care trăiesc cu o mare povară pe suflet – Scorpionul Sete de aventură, dorinţă constantă de a experimenta, suspicioasă şi plină de pasiune, femeia-Scorpion va căuta tot timpul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*