13 aprilie 2016 Comentarii 0

Alarmant! Cel puțin 95.000 de copii neînsoțiți au cerut azil în Europa anul trecut

Alarmant! Cel puțin 95.000 de copii neînsoțiți au cerut azil în Europa anul trecut

Cel puțin 95.000 de copii neînsoțiți au aplicat pentru azil în Europa anul trecut, de patru ori mai mulți decât în 2014. Informația a ieșit la iveală în urma unei anchete a Biroului pentru Jurnalism de Investigație.

Jurnaliștii au urmărit nivelul migrației în rândul minorilor neînsoțiți în Europa și au cerut date de la guvernele a 29 de țări (27 de state din cadrul Uniunii Europene, plus Norvegia și Elveția). Cu toate acestea, doar 17 state au oferit aceste informații. Astfel, a ieșit la iveală cel puțin 95.070 de copii neînsoțiți au aplicat pentru azil în Europa în 2015, comparativ cu 23.572 în 2014.

Suedia a înregistrat cele mai multe solicitări de azil din partea copiilor neînsoțiți în 2015 — 35.369. Urmează Germania — 14.439, Austria — 9.331 și Ungaria — 8.804.

Cifra este mult mai mare decât estimările anterioare și oferă cel mai clar tablou de până acum privind amploarea migrației printre minorii neînsoțiți în contextul crizei refugiaților de anul trecut, transmite Agerpres. Peste 1,2 milioane de refugiați și imigranți din Orientul Mijlociu și nordul Africii au ajuns anul trecut în Europa în căutare de azil, fugind de războaiele și de sărăcia din țările lor.

Post-ul Alarmant! Cel puțin 95.000 de copii neînsoțiți au cerut azil în Europa anul trecut apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alarmant! Cel puțin 95.000 de copii neînsoțiți au cerut azil în Europa anul trecut

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

LPF=FRH. Parteneriat între cele două foruri sportive

LPF=FRH. Parteneriat între cele două foruri sportive – Federația Română de Handbal și Liga Profesionistă de Fotbal au semnat un parteneriat strategic de colaborare, cu ocazia super-meciului România – Norvegia …]

Sport 0 Comentarii

Arbitrul Alexandru Tudor, convocat la Comisia de Disciplină pentru lămuriri

Arbitrul Alexandru Tudor, convocat la Comisia de Disciplină pentru lămuriri – Arbitrul Alexandru Tudor a fost citat de Comisia de Disciplină pentru a aduce lămuriri privind evenimentele de la partida …]

Sport 0 Comentarii

Prognoza METEO | Temperaturi de aproape 30 de grade

Prognoza METEO | Temperaturi de aproape 30 de grade – Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*