Alarmele teroriste te fac să sufli și-n iaurt: control la sânge la porți, inclusiv în panfofi! Un roș-albastru, altoit de ”câini”. Petardele au întrerupt derby-ul Steaua – Dinamo!
10 aprilie 2016 Comentarii 0

Alarmele teroriste te fac să sufli și-n iaurt: control la sânge la porți, inclusiv în panfofi! Un roș-albastru, altoit de ”câini”. Petardele au întrerupt derby-ul Steaua – Dinamo!

Alarmele teroriste te fac să sufli și-n iaurt: control la sânge la porți, inclusiv în panfofi! Un roș-albastru, altoit de ”câini”. Petardele au întrerupt derby-ul Steaua – Dinamo!

Atmosferă superbă pe Arena Naţională, care a fost luată cu asalt de fanii celor două echipe, Steaua și Dinamo. Aceştia au creat un vacarm de nedescris. S-au aruncat în teren zeci de petarde, iar derby-ul a fost întrerupt 180 de secunde în minutul 22. Deşi mai puţini, suporterii lui Dinamo au dominat fondul sonor. Au fost aproape 50.000 de spectatori.

Controlul care s-a făcut la porțile de acces în incinta ”Arenei” au fost fără precedent. Femeile care au făcut imprudența de a veni la stadion cu rujuri au rămas fără replică în momentul în care stewarzii le-au aruncat aceste obiecte.

De asemenea, spectatorii au fost supuși unui control corporal extrem de riguros, fiind căutați până și în încălțări.

20160410190315_IMG_0003-01
20160410190359_IMG_0006-01
20160410190516_IMG_0009-01

Conform gsp.ro, un fan stelist venit la stadion cu autoturismul personal și-a parcat mașina în spatele peluzei dinamoviste și a fost umilit de suporterii alb-roșilor care-și făceau apariția pe Arena Națională! Mai mulți dinamoviști s-au dus peste suporterul Stelei, i-au băgat mâna-n gât și l-au obligat să-și dea jos tricoul roș-albastru pe care-l purta. Alți doi fani ai „câinilor” au sărit să-l bată pe stelist, dar oamenii mai cumpătați care treceau prin zonă au intervenit și au aplanat scandalul.

Iulian Miu, specialist DolceSport, fostul jucător al Stelei din perioada 1996-2002, s-a dus cu o oră înaintea startului în fața peluzei ocupate de galeria roș-albaștrilor și a încercat să-i organizeze mai eficient pe ultrași. 

Derby-ul a început pe acorduri de muzică clasică!

Post-ul Alarmele teroriste te fac să sufli și-n iaurt: control la sânge la porți, inclusiv în panfofi! Un roș-albastru, altoit de ”câini”. Petardele au întrerupt derby-ul Steaua – Dinamo! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alarmele teroriste te fac să sufli și-n iaurt: control la sânge la porți, inclusiv în panfofi! Un roș-albastru, altoit de ”câini”. Petardele au întrerupt derby-ul Steaua – Dinamo!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Materazzi, victima lui Zidane, noul antrenor al Realului, se ia de Rafa Benitez, fostul tehnician al ”albilor”: ^”L-a ignorat complet pe Chivu!”

Materazzi, victima lui Zidane, noul antrenor al Realului, se ia de Rafa Benitez, fostul tehnician al ”albilor”: ^”L-a ignorat complet pe Chivu!” – Marco Materazzi, fostul fundaș de fier al …]

Sport 0 Comentarii

S-a accidentat atât de urât, încât și fanii au avut nevoie de îngrijiri medicale / VIDEO

S-a accidentat atât de urât, încât și fanii au avut nevoie de îngrijiri medicale / VIDEO – Meciul Phoenix Hagen – Brose Baskets (66-87) disputat duminica trecuta, în campionatul Germaniei, …]

Sport 0 Comentarii

Caz dramatic în sportul românesc! O handbalistă și-a pierdut auzul, iar acum urmează paralizia! ^Operația costă 40.000 de euro

Caz dramatic în sportul românesc! O handbalistă și-a pierdut auzul, iar acum urmează paralizia! ^Operația costă 40.000 de euro – Tânăra handbalistă Adriana Iliescu (23 de ani), o fată talentată, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*