3 mai 2016 Comentarii 0

Alegeri anticipate în Spania. Regele Felipe al VI-lea a semnat pentru convocarea de noi alegeri

Alegeri anticipate în Spania. Regele Felipe al VI-lea a semnat pentru convocarea de noi alegeri

Regele Felipe al VI-lea a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului și convocarea de noi alegeri. Scrutinul va avea loc pe 26 iunie.

Este pentru prima dată când șeful statului convoacă alegeri anticipate, pentru motivul că premierul nu a putut fi instalat în funcție, cu competențe depline, din 20 decembrie anul trecut.

Alegerile legislative de la acel moment au generat un parlament fragmentat, iar negocierile între partide nu au dus la o majoritate care să garanteze guvernarea țării, transmite Agerpres.

După cum stabilește Constituția spaniolă, dacă în două luni începând de la prima votare de învestitură, niciun candidat nu va obține încrederea Congresului, regele va dizolva Camera și Senatul și va convoca noi alegeri.

Foto: EPA

Post-ul Alegeri anticipate în Spania. Regele Felipe al VI-lea a semnat pentru convocarea de noi alegeri apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alegeri anticipate în Spania. Regele Felipe al VI-lea a semnat pentru convocarea de noi alegeri

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rapid vrea un atacant care a câștigat recent Cupa României

Rapid vrea un atacant care a câștigat recent Cupa României – Aventura lui Vlad Morar (22 de ani) în Israel a fost de scurtă durată, iar sălăjeanul s-a despărţit nu …]

Sport 0 Comentarii

Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia!

Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia! – Nicolae Guţă s-a îndrăgostit din nou. De data asta …]

Sport 0 Comentarii

Dinamovistul Mircea Rednic a mai pus pe liber un jucător!

Dinamovistul Mircea Rednic a mai pus pe liber un jucător! – Mircea Rednic (53 de ani) are puteri sporite și taie și spânzură la FC Dinamo, rămasă singura formație neînvinsă în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*