2 aprilie 2016 Comentarii 0

Alegeri SUA | Trei manifestanți îl dau în judecată pe Donald Trump. Care este motivul

Alegeri SUA | Trei manifestanți îl dau în judecată pe Donald Trump. Care este motivul

Trei persoane îl dau în judecată pe Donald Trump, după ce ar fi fost agresate la un miting al miliardarului din statul Kentucky. Cele trei persoane îl acuză pe cel considerat favorit pentru investitura republicană la alegerile prezidențiale de “incitare la revoltă”, transmite NBC News.

Molly Shah, Kashiya Nwanguma şi Henry Brousseau au depus plângere la tribunal, după ce luna trecută ar fi fost agresați la mitingul susținut de Donald Trump în Louisville.

Cei trei manifestanți susțin că apelurile repetate ale lui Trump de a-i “scoate afară” i-a îndemnat pe susținătorii acestuia să folosească forța fizică pentru a îndepărta manifestanţii.

“Protestul paşnic este o tradiţie americană, în special în contextul politicii pentru prezidenţiale (…). Însă, în toată ţara, iar şi iar, este folosită violenţa împotriva manifestanţilor la evenimentele de campanie ale lui Trump. Aceşti petenţi spun că destul este destul”, a declarat Dan Canon, avocatul celor trei.

Plângerea îi vizează şi membrii echipei de campanie a lui Trump, dar şi trei persoane care i-ar fi agresat pe cei trei oameni la miting.

Cei trei susţin că au suferit răni, traume emoţionale și cer acum despăgubiri.

Mai multe incidente violente au avut loc la mitingurile lui Donald Trump. La un astfel de eveniment, un protestatar al miliardarului a fost bătut de unul dintre susținătorii săi.

Citește și: Bătaie la un miting electoral al lui Donald Trump / VIDEO

 

Post-ul Alegeri SUA | Trei manifestanți îl dau în judecată pe Donald Trump. Care este motivul apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alegeri SUA | Trei manifestanți îl dau în judecată pe Donald Trump. Care este motivul

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nadia Comăneci visează și acum să este strigată să evolueze la bârnă. Ce melodie o face să danseze prin casă pe femeia care este definiția perfecțiunii în gimnastică / VIDEO

Nadia Comăneci visează și acum să este strigată să evolueze la bârnă. Ce melodie o face să danseze prin casă pe femeia care este definiția perfecțiunii în gimnastică / VIDEO …]

Exclusiv/ O mare artistă de la noi a mers special la Mănăstirea Ghighiu să ia apă sfințită de la Patriarhul Daniel

Exclusiv/ O mare artistă de la noi a mers special la Mănăstirea Ghighiu să ia apă sfințită de la Patriarhul Daniel – Mirela Moldoveanu, cunoscuta cântăreață de muzică populară, rareori …]

Sport 0 Comentarii

Iulian Chiriță a sunat din pușcărie din Spania, pentru a reclama: ^”M-au luat ca pe un borfaş şi mă tratează ca pe ultimul criminal!”

Iulian Chiriță a sunat din pușcărie din Spania, pentru a reclama: ^”M-au luat ca pe un borfaş şi mă tratează ca pe ultimul criminal!” – Fostul căpitan al Rapidului, Iulian …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*