13 mai 2016 Comentarii 0

Alertă în SUA! O femeie a anunțat că se aruncă în aer lângă baza Air Force One

Alertă în SUA! O femeie a anunțat că se aruncă în aer lângă baza Air Force One

Alertă cu bombă la baza militară utilizată în special de avionul Air Force One al președintelui american. O femeie a fost arestată la baza  St Andrews după ce a ameninţat că are o bombă şi că se va arunca în aer. 

„În jurul orei 17.15 astăzi, o femeie a intrat în centrul de primire a vizitatorilor și a pretins că avea o bombă legată la piept”, a anunțat baza pe contul său de Twitter. Forţele de ordine, dar şi echipe de genişti au ajuns rapid la faţa locului, iar femeia a fost reţinută. În urma percheziţiilor, geniştii au conchis că aceasta nu are explozibili asupra sa, relatează NBC News.

“Din fericire, incidentul a fost rezolvat rapid şi s-a stabilit că a fost vorba de o alarmă falsă”, a declarat colonelul Brad Hoagland, comandant al bazei.

Baza aeriană Andrews este situată la aproximativ 25 de kilometri sud-est de Washington. De pe pista acestei baze decolează și aici aterizează avionul Air Force One al președintelui american, precum și alți înalți responsabili ai administrației.

Post-ul Alertă în SUA! O femeie a anunțat că se aruncă în aer lângă baza Air Force One apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alertă în SUA! O femeie a anunțat că se aruncă în aer lângă baza Air Force One

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Chinezii sunt uluiţi de ceramica Cucuteni

Chinezii sunt uluiţi de ceramica Cucuteni – Expoziția „Comorile României” deschisă la Muzeul Național al Chinei din Beijing  a fost admirată de 35.000 de vizitatori. Expoziția „Comorile României” este primul …]

Sport 0 Comentarii

Rezultate din Liga Națională masculină. La fetele, record istoric de puncte

Rezultate din Liga Națională masculină. La fetele, record istoric de puncte – S-au disputat sâmbătă primele meciuri din runda a 6-a a Ligii Naționale masculine de baschet. CSM CSU Oradea …]

Sport 0 Comentarii

Chipciu a pus punctul pe i: ”S-a greșit pe toată durata campionatului!”

Chipciu a pus punctul pe i: ”S-a greșit pe toată durata campionatului!” – Alex Chipciu, cel mai bine plătit jucător din Liga 1 la fotbal, a recunoscut că a greșit …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*