27 aprilie 2016 Comentarii 0

Alertă în Turcia privind un posibil atentate. SUA își avertizează cetățenii

Alertă în Turcia privind un posibil atentate. SUA își avertizează cetățenii

Statele Unite ale Americii și-au avertizat marți cetățenii aflați în Turcia în legătură cu amenințări teroriste ”credibile” în zonele turistice, relatează agenția Reuters. Turcia a fost deja ținta a patur atentate sinucigașe cu bombă în acest an. 

„Guvernul american primește în continuare indicii credibile potrivit cărora grupări teroriste încearcă să profite pentru a ataca destinații turistice populare în Turcia”, a afirmat Ambasada SUA de la Ankara într-un comunicat transmis prin e-mail către cetățeni americani.

”Turiștii străini din Turcia au fost vizați în mod explicit de către organizații teroriste”, a adăugat ambasada, transmite Agerpres.

Două dintre cele patru atacuri sinucigașe care au avut loc în acest an în Turcia au fost atribuite Statului Islamic, iar celelalte două militanților kurzi.

Ankara se confruntă cu amenințări multiple de securitate. Turcia luptă, în cadrul unei coaliții conduse de SUA, împotriva Statului Islamic în țările vecine Siria și Irak. Țara este de asemenea angajată în confruntări cu militanți kurzi în sud-estul teritoriului său, unde, în iulie 2015, a fost rupt armistițiul ce dura de doi ani și jumătate, ceea ce a dus la izbucnirea celor mai grave violențe începând din anii 1990.

Post-ul Alertă în Turcia privind un posibil atentate. SUA își avertizează cetățenii apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Alertă în Turcia privind un posibil atentate. SUA își avertizează cetățenii

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Costel Gâlcă, pe cracă! Nu câștigă cu Real Sociedad, riscă să fie demis de la Espanyol

Costel Gâlcă, pe cracă! Nu câștigă cu Real Sociedad, riscă să fie demis de la Espanyol – PRIMERA DIVISION – 23 Luni 21:30 Espanyol – Real Sociedad  Duminică  Levante – …]

Sport 0 Comentarii

Un polițist și-a împușcat, din greșeală, colegul sub acoperire / VIDEO

Un polițist și-a împușcat, din greșeală, colegul sub acoperire / VIDEO – Un polițist din New Mexico și-a împușcat din greșeală un coleg aflat sub acoperire. Incidentul șocant a avut …]

Sport 0 Comentarii

Un fotbalist va sta trei ani și trei luni la închisoare pentru că i-a provocat răni grave unui specialist în arte marțiale!

Un fotbalist va sta trei ani și trei luni la închisoare pentru că i-a provocat răni grave unui specialist în arte marțiale! – Ezomo „Izzy” Iriepken, un fundaș englez în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*